Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151

info різних зіставити astra 1.7 cdti bosch edc16c9 0281012694_1037382476

привіт
    я трохи з затримкою,але крок відразу на прохання про допомогу самі основні...
    мій автомобіль ? заголовок обговорення... спочатку я хотів би зрозуміти раз і назавжди, з якої програміст може читати/писати з більшою надійністю в edc16c9, що моя astra (hw 0281012694 - sw 1037382476)
    я читав, що півник пише, але не читає,а mpps може читати, але тільки частина файлу...confuzione найбільше.
    від дня шукаю в інтернеті і на форумах,але я завжди знаходив різні думки між ними...люди, що карту машині, як моя, з закритими очима, і люди, які йому довелося відкрити і прошити 3 найважливіших файлів (або щось подібне...)
    по-друге, я повинен використовувати титан для редагування файлів .ori, і навіть тут, я трохи втратив...
    спасибі, найближчим часом

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    при написанні пу? крім блоку ecu викликано цілим рядом причин, edc16c9 у мене зроблені різні все успішно, але блок пу? трапляється все, і, якщо це станеться, ви можете змусити писати, якщо вам пощастить, або відкрити ecu і відновити його в bdm.
    для редагування файлу орі, це добре, ecm, ви можете розмістити карти мод для думки або ви покладаєтеся на послуги онлайн-форум.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    та це я вже читав,що блокування може статися...але я читав, що якщо ви не читали в bdm, файл, який ми отримуємо з can і неповним,і що після його зміни,буде переписати, зависає ecu, тому що саме неповної...особливо з mpps це відбувається (принаймні так я читав)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    не використання mpps, але з galletto v2 у мене не було проблем, може бути, почекайте, хто мав певний досвід у відношенні з mpps.
    ps. ви повинні завершити свою презентацію.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    ок, ок, тоді я чекаю... я бачив, що ви теж сицилійський...ти зареєстрований професіонал чи аматор?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав bmw320cd Visualizza Messaggio
    ок, ок, тоді я чекаю... я бачив, що ви теж сицилійський...ти зареєстрований професіонал чи аматор?
    я любитель, який зробив хід у великій professionachiptuning

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    ах, розумію... пощастило знайти мій conteraneo тут

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав bmw320cd Visualizza Messaggio
    ах, розумію... пощастило знайти мій conteraneo тут
    ми продовжимо обговорення в розділ презентації, cos? не imbrattiamo обговорення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    у c9, бд можна читати лише в частині, що повинні бути зроблені в bdm

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав rodcraft86 Visualizza Messaggio
    у c9, бд можна читати лише в частині, що повинні бути зроблені в bdm
    це я так само читав... але я також читав, що window system мети через obd-нічого не відбувається,подивитися leandro89...
    файл .ori-ліжко, бд, не ? від 1 мб? window system мета", змінити його з допомогою titanium і напишіть її знову, приносить проблеми?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •