Результати 1-7 з 7

Обговорення: Включення Xenon B klass

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935

Включення Xenon B klass

Друг подзвонив мені, чому? повинні включити фари ксенон і положень led-b klass-2012. Потрібно, щоб сила офіційним діагнозом mercedes??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    що я знаю, це займе діагностика mercedes,але може поміститися навіть однією з тих, отриманих китайський враховуючи, що не так ? програмування, який вимагає паролі
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    привіт, то, щоб зробити рейтинги від бортового комп'ютера, а потім змінити архітектуру проксі автомобіль, можуть використовувати два засоби, і вони називаються
    леонардо
    марконі
    входять обидві сім'ї accinni, що їх виробляє.
    з програмним забезпеченням mercedes думаю, ви не могли б включити нічого

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    але я підтверджую, що з діагнозом mercedes розблоковано, можна увімкнути без проблем,рішень 2, або знайти, хто він є, і ви зробите зробити активацію або vaii в mercedes. я знаю, що діагноз, який вам порадили в першому пості мого, і тобі настійно не рекомендується,заплатив, наслідки за мій рахунок, і вони роблять дійсно варто і як якість? допомогу, які дають
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    Особисто я не думаю, що досвід неправильний, може створювати думка, cos? негативне, я не мав неприємних наслідків, як описано, ви знаєте, що будучи інструменти, мультибрендовий, як і всі інструменти мультибрендових вони, при необхідності, обмеження і будьте обережні, як ви прогрес, але проблем навіть тінь.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    моя відповідь заснований не тільки на мій досвід, але і багатьох інших колег, які, як мені тоді витратили один vagonata грошей для того ciofeca HW
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    на скільки я знаю mil клієнта вирішена в mercedes, виконуючи прості включення via офіційним діагнозом.,

З bosch на ці роботи ви робите кілька речей на групи vag без будь-яких проблем...

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •