-
Включення Xenon B klass
Друг подзвонив мені, чому? повинні включити фари ксенон і положень led-b klass-2012. Потрібно, щоб сила офіційним діагнозом mercedes??
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
що я знаю, це займе діагностика mercedes,але може поміститися навіть однією з тих, отриманих китайський враховуючи, що не так ? програмування, який вимагає паролі
-
привіт, то, щоб зробити рейтинги від бортового комп'ютера, а потім змінити архітектуру проксі автомобіль, можуть використовувати два засоби, і вони називаються
леонардо
марконі
входять обидві сім'ї accinni, що їх виробляє.
з програмним забезпеченням mercedes думаю, ви не могли б включити нічого
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
але я підтверджую, що з діагнозом mercedes розблоковано, можна увімкнути без проблем,рішень 2, або знайти, хто він є, і ви зробите зробити активацію або vaii в mercedes. я знаю, що діагноз, який вам порадили в першому пості мого, і тобі настійно не рекомендується,заплатив, наслідки за мій рахунок, і вони роблять дійсно варто і як якість? допомогу, які дають
-
Особисто я не думаю, що досвід неправильний, може створювати думка, cos? негативне, я не мав неприємних наслідків, як описано, ви знаєте, що будучи інструменти, мультибрендовий, як і всі інструменти мультибрендових вони, при необхідності, обмеження і будьте обережні, як ви прогрес, але проблем навіть тінь.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
моя відповідь заснований не тільки на мій досвід, але і багатьох інших колег, які, як мені тоді витратили один vagonata грошей для того ciofeca HW
-
на скільки я знаю mil клієнта вирішена в mercedes, виконуючи прості включення via офіційним діагнозом.,
З bosch на ці роботи ви робите кілька речей на групи vag без будь-яких проблем...
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму