Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308

лямбда-зонд середня смуга

привіт всім
    я хотів би запитати, хто може мені допомогти, що треба, і, як ви торкаєтеся лямбда-зонд центру зв'язку бензинових двигунів.
    ecm titanium у драйвері мого citroen мені цю карту, і я не знаю, як рухатися..
    я думав, що те, що я давав ін'єкції роблять їх ? право, як і міркування???
    спасибі тим, хто мені допоможе

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    здрастуйте, фабіо,спогади, роботи лямбда-зондів?регулювання паливної транспортного засобу, і потрібно було діяти зачіпає дуже чутливі, але із змінами, зокрема,....від очей в буфер обміну

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    Привіт ніко, я перевірив, так що збільшення практично на збільшення даних в ін'єкції, правильно? В буфер обміну, а то я написав все на лямбда-капуста

Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    Привіт ніко, я перевірив, так що збільшення практично на збільшення даних в ін'єкції, правильно? В буфер обміну, а то я написав все на лямбда-капуста
    Я написав погано, я хотів сказати, те, що я дав % в карту уприскування, віддаю в лямбда-правильно? Якщо все це так, я б екранна ваші замітки на лямбда-mandarmela далі ***** ...
    Востаннє редагувалось leandro89; 03-08-2014 до 21:57

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    що я знаю, опускаючи ви відгодовує.. і не має нічого прирощення, що з урахуванням палива,
    навіть і лямбда-обмежити палива..
    тому спочатку вирішіть, яку співвідношення повітря паливо вам потрібно, і потім вам слід приділити карти палива..
    я сподіваюся, що виражено розуміння?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    ні, фабіо,карту лямбда не потрібно робити, одно.....вам крок за кроком з задоволенням саме на лямбду,але я не твоя,****!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    привіт ніко, ось тобі моя ***** **** вилучений але я повинен змастити кількох обертів і smagrire на високих обертах, тому даю менше, щоб змастити лямбда-малюк обертів, і ще для smagrire кіл, що я хочу, правильно?
    Востаннє редагувалось leandro89; 03-08-2014 до 21:53

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    я написав те, що я мапу лямбда-зонд

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    спасибі ніко я бачив ? я тобі відповів ... єдине, не розумію, як smagrire і змастити те небагато, що мені потрібно

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    хлопці , я, можливо, я теж саме? моя **** ? **** вилучений; те, що я не ? ясно, але якщо я міняю afr за допомогою цієї карти не потрібно більше? стосуватися карт упорскування(або я сказав, що це дурниця?)
    Востаннє редагувалось leandro89; 03-08-2014 до 21:51

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    ця карта вам потрібна, щоб регулювати співвідношення afr, а потім встановіть на інших картах

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •