Результати 1-8 з 8
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42

Прилади обмін спідометра і коригування км

Привіт я хотів би знати, що я повинен купити, що прийнято, і що програмне забезпечення, щоб змінити спідометра і коригувати км, 159.
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    я на 147 я не повинен робити нічого особливого. після заміни картина, я використовував *********** для того щоб вирівняти км.
    в якості програмного забезпечення для?... не працює тому.. тільки вперед, тому, якщо ви берете рамки з км > тих, які у вас в ecu не зробите.

в моєму випадку було добре, чому? екю повідомив 200xxx км і contakm він 110xxx....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15
    Для основи або, що ви отримаєте програматор eprom, демонтуйте його e2p і перепрограмуйте чи є інструменти, які роблять з послідовного типу smook tool.
    Для ecu не знаю, добре, якщо ви повинні зробити той же самий процес, щоб зняти e2p, чекає експерти

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42
    Але не се в бік зробити від розетки бд?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    з кабелем куріння ви їх спокійно рамках, то для вирівнювання безконтактними вам знадобиться комп'ютер, діагностики або *********** чи багато інші торговельні поставки

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    з кабелем куріння ви їх спокійно рамках, то для вирівнювання безконтактними вам знадобиться комп'ютер, діагностики або *********** чи багато інші торговельні поставки
    з multiecuscan ви можете тільки збільшити км. авто 87.000 км, а новий я сумніваюся, що він так мало, якщо б він занадто багато км ну.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15
    Citazione Спочатку Написав xathanatosx Visualizza Messaggio
    з multiecuscan ви можете тільки збільшити км. авто 87.000 км, а новий я сумніваюся, що він так мало, якщо б він занадто багато км ну.....
    саме послідовний вам потрібно кабель куріння... чи я не знаю, якщо є інші hw

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав xathanatosx Visualizza Messaggio
    Привіт я хотів би знати, що я повинен купити, що прийнято, і що програмне забезпечення, щоб змінити спідометра і коригувати км, 159.
    дякую
    якщо вам потрібно зробити тільки для вашої машини, я думаю, що потрібно звернутися до професіонала, вартість обладнання і програмного забезпечення, не покриє, мінімально за рахунок роботи на себе
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •