Привіт всім, я хотів би ради, як давати правильні кроком на grande punto 75 л. з..з fap....я знаю, що ви не можете? перестаратися, інакше з-за проблем з fap..., що мало тяги на пі?..де я можу діяти ....дякую
Привіт всім, я хотів би ради, як давати правильні кроком на grande punto 75 л. з..з fap....я знаю, що ви не можете? перестаратися, інакше з-за проблем з fap..., що мало тяги на пі?..де я можу діяти ....дякую
Пу? досить, торкаючись лише обмежувачі..виняток egr...я бачив, що я повинен працювати тільки в 2d, чому? я не драйвер для ecm titanium...але не ? проблема
Спасибі.
Ти tranquillizzato. ..
Що змінити їх не підняти посилання ебу не зможе вам у цьому? ніколи не реальна кількість? впорснути.
Ви точно-точно. Не піднімаючи break point ебу не зможе вам у цьому? ніколи не реальна кількість? впорснути. Крім того, що ін'єкції більш довгий кінець же sar? ще далеко від вмт, і, отже, витрата палива буде більше, чому? екю взяти? посилаються на заздалегідь певну кількість? що насправді? ? більше для редагування проводитися в терміни, не змінюючи вісь. Замість того, залишаючи час оригінальні або, змінивши вісь ебу andr? також прийняти правильне посилання, щоб заздалегідь, залишаючи так що витрата палива без змін.