Привіт,
я тільки що був представитися, і відразу наводжу тут мої сумніви і мої невизначеності.
Я почав робити деякі зміни (наприклад, програмне забезпечення використання WinOLS), намагаючись зберегти логіку, змінюючи ВР, відповідно, і обчислюючи значення розумно (може бути).
Оскільки я хочу зрозуміти, і не просто змусити працювати більше? машина, я намагався дотримуватися такої логіки у змінах, уникаючи кидати на десятки відсотків, тут і l? випадково, в надії забрати нас.
Ймовірно ? все неправильно, для? якщо не намагаюся, не зможе вам у цьому? ніколи
На даний момент карту ? завантажена в автомобілі з результатами, на мій погляд, gi? pi? задовільними.
перш, ніж я зробив карту тренер в моєму місті (були вже? на машині, коли купив), і я повинен сказати, що машина порівняно з "перед" він же (можливо, кращий) стрільба вгору, і я навіть менше fumosit?.
Роблю усе, що, так же? що, якщо хочете, можете перевірити. якщо я почну також mapppack на мене (нічого, damos), намагаючись включити всі карти описані правильно.
Очевидно, що це ? тільки початок.
Логіка, що я нижче ? було наступне :
- Egr закритий Bit Switch (я також зробив карту, поставивши все на максимум, навіть якщо не потрібно було)
- Зміна запитом мета на педаль
- Коригування ВР і значення AFR на Дим Map
- Коригування Тиску турбо (відповідні обмежувачі), щоб s? заходьте маса повітря досить окислення нового кількості? палива.
- Зміна "Обмежувач крутного моменту", щоб s? що входять 80 Мг у режим максимального ккд
- Зміни в iq limiter, щоб переконатися, що кроків, всі необхідні
- Зміна в часи iniziezioni (з pre-iniez і без)
- Зміна тиску в рампі (і, як наслідок обмежувачі)
Я думаю, що я збільшила карту тільки "де подають" уникаючи smarmellare кроком в будь-якому місці.
Аванси на даний момент є Акції, так як я повинен ще зрозуміти, як розробити стратегію.
Зараз сталевий алхімік я бачу, що вводять всіх і 80mg і повітря виходить ? правильно, turbo іноді веде себе зовсім інші часи піку незначно (на кілька секунд), але в середньому тиск досягло значення, показані на карті.
Я користуюся цією нагодою, щоб запитати що-то, а ? правда, що на 1.9 всі карти життя (які, 16x20) будуть в реальності? прочитана до 16 (16х16), а на 2.4 використовується, всі осі ?
В архіві повинні бути всі, я також поклав hex для тих, хто хоче перевірити без winols.
Дайте мені знати, що ви думаєте... pendo-з ваших вуст (пальців).
Alfa_147_forum.zip