Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 62
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535

Golf V 2.0 TDI DSG погляди на відображення

Привіт всім. Я прочитав файл з Golf V GTI 2.0 TFSI 200 к. DSG. Автомобіль ? безумовно, на карті. Я поділяю файли ori і mod, так що ви можете говорити про це, маючи думки, поради і критику від pi? експерти, і, можливо, пу? бути можливістю, щоб взяти приклад і чогось навчитися для новачків, як я.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я не великий експерт у бензин, але, звичайно, помилка, що мені впадає в очі c'?...
    карту, що ecm називається дросельної Заслінки - кут операційної, чому? залишити оригінал?
    заслінка відкривається на 70% максимум, при зміні цій карті його відкрити до 99%, безумовно, ТІЛЬКИ добре

на певні автомобілі тип mini one 1.6 від 90cv (той же двигун mini cooper 115cv) тільки з розблокування метелики виходять 25cv
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    я не великий експерт у бензин, але, звичайно, помилка, що мені впадає в очі c'?...
    карту, що ecm називається дросельної Заслінки - кут операційної, чому? залишити оригінал?
    заслінка відкривається на 70% максимум, при зміні цій карті його відкрити до 99%, безумовно, ТІЛЬКИ добре

на певні автомобілі тип mini one 1.6 від 90cv (той же двигун mini cooper 115cv) тільки з розблокування метелики виходять 25cv
    Я б сказав, s?, якщо ecm припущення з цієї карти, я б сказав, що ? ну змусити її відкрити всі!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я думаю, що ви коли їхав в машині, по-твоєму, як вона йде?
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77

точне модератор , mini one не що інше, як купер depotenziate замість цього в моїй машині зроблено зіставити з підготовчих , то дросель не відкривається на максимум, але зупиняється на 91 x 100 і їм, я думаю, вони поклали цю річ, як обмеження, чому? мені зробили карту і відстань, і вони сказали мені, якщо ви приходите в місце розташовуємося краще .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    я думаю, що ви коли їхав в машині, по-твоєму, як вона йде?
    Машина в порядку, але, на мене, на цих двигунах можна? отримати краще.

НОВАЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Повідомлення
    44
    Треба працювати, навіть на DSG, щоб отримати пару, гідної цього двигуна...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав gorimotors Visualizza Messaggio
    Треба працювати, навіть на DSG, щоб отримати пару, гідної цього двигуна...
    Ну, DSG витримує 350 нм в оригіналі. І я б сказав, що ? gi? пристойний крутний момент.....

НОВАЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Повідомлення
    44
    Для 2.0 tfsi, чесно кажучи, не так багато.. З картою гідного на обмін керівництво transcend далеко!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав gorimotors Visualizza Messaggio
    Для 2.0 tfsi, чесно кажучи, не так багато.. З картою гідного на обмін керівництво transcend далеко!
    Дивіться, що ми говоримо про 200 кінських сил, 280 нм від оригіналу, і монтує K03. У 230/240/265/270/272 резюме монтує K04 і тоді l? мова ? відрізняється.

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •