Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 32

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tuommo89
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149

проблема сморід бензину unburned bmw 325i після заміни валу впускних клапанів

всім привіт, у мене проблема, після зміни камери (284?/272? стрільба починається на середніх оборотах , 3000/3400giri скажімо) мій bmw e30 325i 170cv 0261200382, пахне benza unburned і не тримає ще добре мінімуму ( бурмоче занадто)
    як я лінійкою лагодити карту? чому? я також хотів би дати йому хороший відображення, щоб стримати з кулачками новий, спасибі

я також хотів би знати, якщо можна було видалити лямбда-зонд на карті

додаю файл
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    ніхто? =(

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    Якщо у вас запах бензину після зміни кулачків, перевірте фази газорозподілу, можливо, з транспортиром і компаратори

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    так що не ? проблема в карті, або краще сказати, що можна вирішити іншими способами, більш знизити бензин, карта низьких обертах.....
    красиво, роблячи картку ви можете отримати qlks карту - cam - колектори з нержавіючої сталі і фільтр спортивний?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    З мапу блок розвантаження і фільтрації, ви можете отримати хороші результати, проблеми і що ви відчуваєте, buzza бензину після зміни кулачків, а це не є добре, можна зменшити кількість бензину до мінімуму, але ви б 2 проблеми: 1 не правильно вирішити проблему, а потім, якщо карти centralna крім збільшення продуктивності, збільшення проблем. 2 б ви smagrire відносини specchiometrico з можливі проблеми, і навіть серйозні ( поршні на фото, голови спалили, та ін....). Пам'ятайте, що smagrendo ризики підняти занадто температура в гру. Я до sistemerei всі ****llo meccanic, і тільки з упевненістю в 1000% що все гаразд, піду грати в ебу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Citazione Спочатку Написав hftdelta Visualizza Messaggio
    з мапу блок розвантаження і фільтрації, ви можете отримати хороші результати, проблеми і що ви відчуваєте, buzza бензину після зміни кулачків, а це не є добре, можна зменшити кількість бензину до мінімуму, але ви б 2 проблеми: 1 не правильно вирішити проблему, а потім, якщо карти centralna крім збільшення продуктивності, збільшення проблем. 2 б ви smagrire відносини specchiometrico з можливі проблеми, і навіть серйозні ( поршні на фото, голови спалили, та ін....). Пам'ятайте, що smagrendo ризики підняти занадто температура в гру. Я до sistemerei всі ****llo meccanic, і тільки з упевненістю в 1000% що все гаразд, піду грати в ебу
    звіт specchiometrico??????? Ahahahaahhahaahahahah

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    звіт specchiometrico??????? Ahahahaahhahaahahahah
    Крик страху або тому, що ви не знаєте, що

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    а то не було стехиометрической?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Але цей діапазон з цих переходах від 284?/272? для якоїсь користі?
    cio? використання дорожньої слалом, підйом і біг? де lai знайти постачальника, що використання tell порадив?
    дай нам яку-небудь інформацію, пі?..
    не, і ми завжди з цими 325i в руках..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    і як я це роблю? у механік робить це тихо, або ми хочемо майстерні, красива вбудована кухня?

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •