Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    10

qashqai 1.5 dci масло близько до вакуумного насосу.

Привіт всім, прошу вас допомогти, так як я знайшов в районі насоса dwl порожній трохи олії, але не riesxo зрозуміти, якщо втратите або насос корпус дросельної заслінки вище. Крім того я знайшов труби інтеркулера бруду він також олії. Ми приймаємо поради

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    Привіт і просто перевірити все, від'єднайте вакуумний шланг і починає перевіряти в трубі, якщо ви нам нафту, якщо і сухий втрати майте на вакуумний насос

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    від знежиреної з p? бензину ? вакуумний насос як тільки ви на мотоциклі, ви помітите втрату. спробуйте від'єднати шланг-й? низький dell інтеркулер ? повна масла у вас є p? на герметичність в turbo або занадто багато декомпресії. скільки км має машини? перевірте також ****llo масла в двигуні-не надто висока

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    10
    Var має 150000 км ****llo масла і майже на максимум. Це було кілька тижнів тому, коли я зробив купон. При знятті трубки насправді hl, знайшли d масло. Для можливої декомпресії я можу щось зробити ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    Якщо ce трохи олії і також нормально, контролює п'є труби в будь-якому випадку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    x розпакування ви можете поставити вентиляційний ? дійсно багато, але особисто я вважаю, 150000 км, не так багато х ці двигуни треба бачити як вони змінили масло,якщо вони завжди робили купонів кожні 20-30000 км... якщо інтеркулер nn ? занадто повний, турбо ? здоровий

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    10
    Я думав про історію бере участь автомобіль куплений кілька місяців, і я виявив, що ? була замінена турбіна насправді ми бачимо нове. Може бути, що інтеркулер повний олії після попереднього rotturra і що в цьому маслі підносилася veeso l aapirazione ? Порадите мені мити dell інтеркулер ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Йому можна просвердлити дірочку в нижній таким чином, посуньте масло, а потім закрийте з життям, людина або нитку..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    просто навіть покласти соломинку dell пилососа у вашому вниз і прагнути, навіть якщо залишається р? вологий нафти nn тому нічого

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    зазвичай приходить від корпусу дросельної заслінки, але для двигунів з таким пробігом і в нормі, мають малі втрати тиску, де подивитися масло. Якщо ви хочете вирішити бо брудний двигун, ви повинні втрутитися і подивитися, якщо виходить з валу заслінки або прокладка кріплення.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •