Результати 1-3 з 3
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99

Smile відображення блоку управління CHRYSLER 028101141010 info

Добрий день всім,

як випливає з назви, вони попросили мене переглянути трохи допомогти, і тільки безкоштовно ебу цієї машини, щоб дати їй трохи франтівство в pi?.
    Це chrysler pt cruiser 2.2 crd 121cv ( якщо я не помиляюся, bosch edc15c2 ).
    Оскільки у мене великий досвід на старі машини ( так сказати, я працював з емулятором в режимі реального часу на eprom ), і я нещодавно оновив свою систему, щоб працювати з послідовним інтерфейсом.
    Щоб не пошкодити, і не пов'язано з проблемами в ip? великі для мене, щоб зробити послугу одному, прошу вашої допомоги .
    Майте на увазі, що для читання я використовував півень v54.
    Так вам цікаво, якщо ви можете дати мені руку, щоб редагувати карту, і кілька порад про те, як це записати, щоб не мати рогне.
    Можливо, якщо ви скажете мені, що ви можете зробити без проблем, я б навіть читання flash від зовнішнього програміста.

Я покладаюся на вас

дані ecu ліжка галло v54
    028101141010
    1037367974CR
    CRC/F0
    F03 000000000066
    4__PROD_B1

Заздалегідь спасибі
    crysler tourin 028101141010.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Починається з редагування файлу, як ви вважаєте-й? opportunio, то місць змінені, і, можливо, ви поради і виправлення обладнання, якщо є речі, які не йдуть!
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав Машиніст Visualizza Messaggio
    Починається з редагування файлу, як ви вважаєте-й? opportunio, то місць змінені, і, можливо, ви поради і виправлення обладнання, якщо є речі, які не йдуть!
    ок, спасибі ... я зробив би так відразу. чекав тільки нагоди, щоб читати все....

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •