Результати 1-3 з 3

Обговорення: Зміна Роботи Лямбда

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187

Зміна Роботи Лямбда

Привіт, хлопці, я хотів мати одну річ, сподіваючись, що те, що я хочу зробити, і не тільки наукової фантастики, мене попросили змінити роботу лямбда-вирази, або краще змінити ставлення stechiometro, на якому працює лямбда, я наведу приклад лямбда працює, щоб тримати відносини stechiometro, яка коливається від 14,5 до 14,7, те, що я запитав мене ? те, що ви можете підняти значення для роботи лямбда або краще взяти поріг від 14,7 до приблизно 13,5 в, щоб ви могли тримати лямбда, не видаляючи, зробити двигун роботи до відносин-й? жир. Я сподіваюся, що він може знайти допомогу, ecu, на яких мене просять зробити там? є Miu, змонтованих на piaggio групи...Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я б сказав, що на мою думку у вас є ідеї, p? плутають на роботу лямбда-зонда на двигуні benza "метрополіс"....
    лямбда не працює лямбда закон частку стехіометричного.
    якщо ти хочеш, щоб повернути більше жиру, ваш двигун просто змастити паливної приводячи запитом лямбда-водія в спеціальну карту....
    перш ніж робити все це? ви повинні упевнитися, що ваша лямбда може читати AFR менше 14,5-14,7....
    потім слід встановити лямбда-широкосмуговий або wide смуги, що завгодно і коригувати лінеаризації цієї ecu.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    я зрозумів...відмовитися, то цей проект, чому? щиро мене питали, і я хотів подивитися, якщо можливо, можна було і цікаво, можливо, що-й? специфікація....чи краще зробити ЛЯМБДА-OFF і КРОКОВИЙ OFF на IAW15P...Хтось пу? мені допомогти?

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •