Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Обговорення: Тряска двигуна гольф

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215

Тряска двигуна гольф

Привіт, сьогодні я взяв? карта golf 5 2.0 140cv, це ? було зроблено, як каже власник, відомий фітнес-тренер в моєму місті (я не вірю), проте я не відчуваю себе в стані судити карту, так як випробування і дослідження, я факти тільки на моїй edc16c39, на цих ecu мені тільки закрити egr виліт теплий (прочитані на форумі)...
    Проте цей тип каже, що він задоволений, за винятком того, що проблема саме що я збираюся розповісти вам.
    На практиці машини я бачив це, насправді, що стосується продуктивності виглядає не погано, але справа в тому, що, коли ? зупиняється в русі, кожні 2-3 секунди ви чуєте поривів, на практиці так і робить рухи, трясіння, які не є перебільшеними? вони себе відчувають.
    Чесно кажучи, враховуючи мій маленький досвід, глянувши на карту, я не зрозумів, де може бути проблема, і я покладаюся на вас, якщо ви знайшли причину.
    Заздалегідь дякую.
    Забув...відомий тренер сказав йому, що в ****llo карта не є рішення, і що проблема пу? бути пов'язано з якоюсь форсунки, хто ви ? starato (чесно кажучи, я не вірю в це, чому? я написав в грі, і машина не проблема), однак, це ? те, що я ? повідомив, що я вам надам.

Golf V 2.0 140cv
    EDC16U1
    03G906016ET
    0281011843
    1037370224
    File Allegati Файл Вкладення
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, ці автомобілі страждають від нестачі проводки форсунок, що він теплий, має + часто, спробуйте покласти файл орі і використовуйте його автомобіль на кілька днів....

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Здрастуйте, між тим, завдяки за відповідь, але покласти файл орі і, звертаючись в кілька км, proplema зникає...отже ? виключити можливість, що ви могли щось змінити на карті?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    в дилерській якщо машина не має жодних проблем з двигуном, наприклад, маховик, форсунки....і, крім карту, що я ще не відображається робили оновлення soft !!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, між тим, завдяки за відповідь, але покласти файл орі і, звертаючись в кілька км, proplema зникає...отже ? виключити можливість, що ви могли щось змінити на карті?
    Не просто якийсь кілометр, недолік ходити кілька днів, тільки тоді можна зробити виняток карту

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Ок, ми зробимо це випробування.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    66
    також автомобіль мого брата потрясла,ми змінили опори двигуна зі сторони коробки передач і проблеми ? зникли....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    я не правильно зрозумів проблему, але якщо машину трясе на мінімум я не бачу, який тренер як такої, слід торкнутися цієї області...хоча, на жаль, якщо вони бачать, приготовані і сирі

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав клаудіо-abarth Visualizza Messaggio
    також автомобіль мого брата потрясла,ми змінили опори двигуна зі сторони коробки передач і проблеми ? зникли....
    Факт ? що робить, тільки гаряче, я думаю, що якщо б він був підтримкою йому робити в холодній...я сумніваюся, що це, але не ? необхідно виключити.

Citazione Спочатку Написав РТР Visualizza Messaggio
    я не правильно зрозумів проблему, але якщо машину трясе на мінімум я не бачу, який тренер як такої, слід торкнутися цієї області...хоча, на жаль, якщо вони бачать, приготовані і сирі
    Я не знаю, чесно кажучи, якщо хтось бачив карту може судити, я не думаю, що зможу знайти проблему в карту, може бути, в місці, в інший обговорення, щоб мати свою думку, але pi? і продуктивність мене цікавить, якщо c'? деяке збільшення, що викликає проблеми...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    8
    привіт хочете рада контролює до розподілу читайте за цим посиланням http://forum.audirsclub.it/showthrea...per-motore-BKD

дозвольте мені знати, привіт

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •