Привіт, сьогодні я взяв? карта golf 5 2.0 140cv, це ? було зроблено, як каже власник, відомий фітнес-тренер в моєму місті (я не вірю), проте я не відчуваю себе в стані судити карту, так як випробування і дослідження, я факти тільки на моїй edc16c39, на цих ecu мені тільки закрити egr виліт теплий (прочитані на форумі)...
Проте цей тип каже, що він задоволений, за винятком того, що проблема саме що я збираюся розповісти вам.
На практиці машини я бачив це, насправді, що стосується продуктивності виглядає не погано, але справа в тому, що, коли ? зупиняється в русі, кожні 2-3 секунди ви чуєте поривів, на практиці так і робить рухи, трясіння, які не є перебільшеними? вони себе відчувають.
Чесно кажучи, враховуючи мій маленький досвід, глянувши на карту, я не зрозумів, де може бути проблема, і я покладаюся на вас, якщо ви знайшли причину.
Заздалегідь дякую.
Забув...відомий тренер сказав йому, що в ****llo карта не є рішення, і що проблема пу? бути пов'язано з якоюсь форсунки, хто ви ? starato (чесно кажучи, я не вірю в це, чому? я написав в грі, і машина не проблема), однак, це ? те, що я ? повідомив, що я вам надам.
Golf V 2.0 140cv
EDC16U1
03G906016ET
0281011843
1037370224