Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Обговорення: Galletto v54 не частина

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312

Galletto v54 не частина

Привіт, хлопці, як я вже написав в назві, у мене є півень, який не працює, я покладався на досвідченого людини, який говорив, щоб оновити цей півень. оновлено півень на останню версію пробували встановити і нічого. контакт цієї людини, яка, підключившись віддалено, після численних випробувань, яку нам і вдалося, після чого з невелику програму він написав всередині коробки що-небудь, спробувати, яку і півень частину через пару отворів (той же день або краще через 10 хвилин), не відкриваючи більше і давав mess помилки. на жаль, ця людина і зникла. c і хто-то, будь ласка, можете дати мені руку? він сказав мені, що ви оновили до 0475

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Повідомлення
    119
    яке програмне забезпечення ви встановили? є кілька

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Aes-це програма

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Повідомлення
    119
    я на v54 не користуюся цією програмою ... краще інший

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав maku1977 Visualizza Messaggio
    я на v54 не користуюся цією програмою ... краще інший
    Типу, яке програмне забезпечення порадите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    Типу, яке програмне забезпечення порадите?

Хлопці, переписую знову тут, тому що у мене там коробка заважає порошить хтось, що ви збираєтеся запрограмувати ці півні c?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    починається зупиняюся і sw,а потім, якщо не йде riscrivei l eeprom з mprog

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав guidotacco Visualizza Messaggio
    починається зупиняюся і sw,а потім, якщо не йде riscrivei l eeprom з mprog
    Sw перевстановити але нічого, щоб зробити цей запис eeprom, як це зробити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, як я вже написав в назві, у мене є півень, який не працює, я покладався на досвідченого людини, який говорив, щоб оновити цей півень. оновлено півень на останню версію пробували встановити і нічого. контакт цієї людини, яка, підключившись віддалено, після численних випробувань, яку нам і вдалося, після чого з невелику програму він написав всередині коробки що-небудь, спробувати, яку і півень частину через пару отворів (той же день або краще через 10 хвилин), не відкриваючи більше і давав mess помилки. на жаль, ця людина і зникла. c і хто-то, будь ласка, можете дати мені руку? він сказав мені, що ви оновили до 0475

Вважаю це нормальним, що, звичайно, ongnuno витягніть аква на його млин....говори.

Не пропав ніхто!....

Спочатку, може бути, я зробив щось на зразок 200 оновлень....тільки ваш і не пішов в хороший кінець.....чому не кажеш, чому?

Комп'ютер стра лохами, повними установка і видалення безперервні, шпигунських програм і ще багато чого, абсолютно нестабільних, пошкоджених проводів і довгих кілометрів і prentendi також, що бокс, як це працює.

Тоді мені бути присутнім віддалено нетбук, який було гірше з svchost.exe що стріляв ПРОЦЕСОРА на 100%, я виправив і зробив так, що в цій операційній системі, болять то зіпсував повний ігри і все інше працює.

І абсолютно правильно, що не вдалося півень і партії без проблем у цей нещасний комп'ютер готовий до espolodere!.

потім ти нібито проста установка абсолютно БЕЗКОШТОВНО інших пк, я думаю, так само, riccattarmi з box клонування, як якщо б я в оффе ricschia не уявляєш, наскільки.

я роблю ремонти пристрою, і не з сьогодні, але з 20-річним!,походження не моя проблема!.....

Я запропонував БЕЗКОШТОВНО ritirariti ЗА РАХУНОК МОЇХ пк з півень і переформатувати його, щоб встановити все правильно, і ЗАВЖДИ НА МОЇ ВИТРАТИ, щоб відправити його назад.

Я не погодився і мене переслідує, претензії!....

Так що тепер ти скаржишся, що я пропав,говори, а не.

До речі ремонт проти оновлення гарантовані, ти відмовився надіслати дані, щоб рахунок ремонту, я все ще не розумію, що ти скаржишся, що не працює.

Кажи все, а не робити жертву, що я зробив погано роботу!.

у мене немає проблем поставити обличчя на очах у всіх!....просто тому, що півень, kess, MPPS, Carprog всі вони відремонтовані і забезпечені з максимальним професіоналізмом!

Якщо замість шантажу людей, або, принаймні спробуєш, і ясно, що потім все закінчиться таким чином.

Не тільки пристрій 20years роботи або ремонту, що мені не гарантовано, я повернув гроші, коли речі не йдуть!.

І очевидно, що якщо взяти відношення, як у мене немає ніяких зобов'язань підтримувати тим більше БЕЗКОШТОВНО!.

Питання закрито.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав MustangGT Visualizza Messaggio
    Вважаю це нормальним, що, звичайно, ongnuno витягніть аква на його млин....говори.

Не пропав ніхто!....

Спочатку, може бути, я зробив щось на зразок 200 оновлень....тільки ваш і не пішов в хороший кінець.....чому не кажеш, чому?

Комп'ютер стра лохами, повними установка і видалення безперервні, шпигунських програм і ще багато чого, абсолютно нестабільних, пошкоджених проводів і довгих кілометрів і prentendi також, що бокс, як це працює.

Тоді мені бути присутнім віддалено нетбук, який було гірше з svchost.exe що стріляв ПРОЦЕСОРА на 100%, я виправив і зробив так, що в цій операційній системі, болять то зіпсував повний ігри і все інше працює.

І абсолютно правильно, що не вдалося півень і партії без проблем у цей нещасний комп'ютер готовий до espolodere!.

потім ти нібито проста установка абсолютно БЕЗКОШТОВНО інших пк, я думаю, так само, riccattarmi з box клонування, як якщо б я в оффе ricschia не уявляєш, наскільки.

я роблю ремонти пристрою, і не з сьогодні, але з 20-річним!,походження не моя проблема!.....

Я запропонував БЕЗКОШТОВНО ritirariti ЗА РАХУНОК МОЇХ пк з півень і переформатувати його, щоб встановити все правильно, і ЗАВЖДИ НА МОЇ ВИТРАТИ, щоб відправити його назад.

Я не погодився і мене переслідує, претензії!....

Так що тепер ти скаржишся, що я пропав,говори, а не.

До речі ремонт проти оновлення гарантовані, ти відмовився надіслати дані, щоб рахунок ремонту, я все ще не розумію, що ти скаржишся, що не працює.

Кажи все, а не робити жертву, що я зробив погано роботу!.

у мене немає проблем поставити обличчя на очах у всіх!....просто тому, що півень, kess, MPPS, Carprog всі вони відремонтовані і забезпечені з максимальним професіоналізмом!

Якщо замість шантажу людей, або, принаймні спробуєш, і ясно, що потім все закінчиться таким чином.

Не тільки пристрій 20years роботи або ремонту, що мені не гарантовано, я повернув гроші, коли речі не йдуть!.

І очевидно, що якщо взяти відношення, як у мене немає ніяких зобов'язань підтримувати тим більше БЕЗКОШТОВНО!.

Питання закрито.
    Здравствуйте, Олександр, мені не здається, що шантаж ніхто, однак, після оновлення не заводився, я просив тебе допомогти, це правда, ти вибив півня на пк, що він з "сітка", сказавши, відформатувати то "добре", тому що це було переплутано, відформатував комп'ютер я й зв'язався з тобою.але нічого, ти застряг тут і все не так? Якщо ти ще спиш, що в тебе є мій номер і, можливо, говорити в голос, а краще гарного вечора

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •