-
інструмент діагностики, поради
привіт, хлопці,
я був би зацікавлений в покупці діагностичний інструмент, який здатний видалити помилки з усіх транспортних засобів, та що зможе обнулити лічильник різних блоків управління, мене цікавить, зокрема, блок управління, насос-форсунок. хто пу? мені допомогти? спасибі!
-
autocom delphi було кілька думок на користь того, що він говорить, має деякі проблеми вдалося тільки на смарт
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
я згоден з dariuccio autocom 2013 року до теперішнього часу або delphi постійно оновлюються, ідуть-й? що дивно,
-
і який інтерфейс використовувати? ви знаєте, consigliarmene надійний?
-
інтерфейс ? саме autocom, коли купите його, ви даєте, програмного забезпечення і чарівному скриньці з проведення
-
але autocom не ? програма?
-
autocom ? програма, madevi мати hw, щоб зробити діагностику, грудей тільки за допомогою програмного забезпечення ви робите мало.
я використовую його і autocom, brainbee прийняті нещодавно, і навіть motorscan, але не рекомендую, просто, щоб скинути на vol якийсь купон і то не завжди йде.
autocom ок
brainbee ок
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
тоді я поясню краще програму управління пу? зателефонувати autocom або delphi все залежить від того, що ви хочете купити, але я можу тобі гарантувати, що всі, і 2 однакових, як управління перейти тихому важливо ? що, оновлена в 2013 році .
-
hw DS150E з sw Delphi або hw multicardiag m8 з sw autocom. Зверніться за допомогою в службу технічної підтримки форуму, безумовно, буде вам допомогу.
-
Я хотів би мати більше інформації про те, де сила купити надійний продукт, як.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму