-
НОВАЧОК
ecu 4af
Здрастуйте, у мене є невеликий питання для вас: panda питання монтує 4 af і ознайомитися з галло ок,це займає приблизно 1 годину і далі , коли я хочу написати мод, мені він говорить, що файл не правильний ,ви чули?
-
....curiosit?............
з якої причини ви хотіли б прочитати?? що ви робите??
-
НОВАЧОК
я хотів би змінити карту , знаю, що з пилососом не робить, як і на turbo, але його чомусь , моя мета і зробити її більш скажений, навіть якщо мало
-
Привіт скф зіставляється 600-1 .1 8v
кілька місяців тому, і це йде дуже сильний 
Я не використовував півень?...мені було б цікаво знати розмір файлу, який ви читали
навіть версія півня...правильний файл, щоб півень повинен бути 320k
Востаннє редагувалось leandro89; 16-03-2014 до 00:31
-
НОВАЧОК
немає розмір і 256k читати з галло
-
хм а потім hw<100 
що hw ? у 4af я знаю, що я монтую файл 320k незалежно від інструменту використовується
Востаннє редагувалось leandro89; 17-03-2014 до 22:56
-
НОВАЧОК
hw не можу собі sappere ставить нас типу 45min., щоб читати
-
З півень ce процедури, щоб поставити його у човен, і записати її cio? ви повинні отримати пін-код мені здається-104 в stxx зараз у мене немає нічого попереду, а це коштує збирає якщо mpc st у противному разі-ні!
-
Розмір файлу ліжко від 4AF повинні бути 304kb, і я думаю, має бути одне і те ж, незалежно від програміста. Процедура завантаження існує, ці блоки керування ви можете прочитати і написати, як ви хочете, хто ж на контактах пам'яті st, як каже masco_evolution, а хто на опір, але про те, як ви хочете.
-
розмір повний доступ на читання півень 320k якщо мікро-st 256k ? motorola..st вливати в boot в той час як motorola немає!
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму