Для мене ? був чудовий курс, спасибі.-
гроші витрачені не даремно, як початок відмінною точкою, і ви знаєте, хто в перший отримаєте дуже далеко " привіт". -
Для мене ? був чудовий курс, спасибі.-
гроші витрачені не даремно, як початок відмінною точкою, і ви знаєте, хто в перший отримаєте дуже далеко " привіт". -
Ми не говоримо лайно!!!!!!! Протягом двох днів наймом на 100%!!!!!! Зробити це можна повірити, тільки для початківців.
Подивитися не марнославний, але мої перші дві машини я зіставляються тільки добре, я в порядку всі поради професорів, я б не хотів стати професором, але маленький вчитель, я не можу змусити вас повірити, нічого нікому, вони говорять багато лайна у форумах, pi? на одну менше, тобі різниця ?
привіт
Не повідомляється, до тебе. Ви пояснили, як редагувати рядка в hex? Відображення в 2D ? Відкрийте карту без драйверів? Switch off, Egr Dpf/Fap. Іін два дні, не думаю. Тому вони лайно. І Marelli 8df, 6b, 6j? День, який ви отримуєте 1.3 euro5 та повторно просить дати йому карту подивитися, як ви їх перевірити!!!!! Тільки, щоб прочитати.
основи дають тоді ? кожен нормальний ecu ти його деталей і проводиться, вивчаючи і пробуючи... кажуть, що чіпати, як мацати і чіпати, тому що карти, за допомогою драйверів надійним, що дозволяє з себе, а потім розпізнати карту в 2d, чи то 8 чи 16 біт отримує план поверху з досвідом... а то ви завжди можете скористатися форумі сумніви та/або питання...
Я наприклад, щоб торкнутися близько 70 з кривих драйверів моєї med 9 у мене пішло років і тести в школі...
Востаннє редагувалось admin; 30-10-2017 до 17:33
Я хотів би сказати добре слово на користь курсів, організованих D і M .
Між тим, подякувати їм як завжди багато, щоб їх доступності
Я звернувся до них, щоб спробувати поглибити свої знання, що дорівнювало НУЛЮ.( і я повинен визнати, що я навіть трохи дерев'яна голова)
Перш ніж звернутися до них, я пішов безпосередньо від Alientech, з якого я хотів купити продукти для того, щоб почати це пригода.
Я заявляю, що я 45 років, не є ні механік, ні електрики, я самоучка і через мережу, я отримав інформацію дуже корисною.
У Alientech програма була
один день теорія, на дизельні двигуни та їх експлуатація
ще один день, ще теорія про продукцію alientech і практика
мені (та й іншим, бідолахам) зробили за 2 дні, тільки теорії і практики, тільки тепер
тому що не було більше часу....
Я заявляю, що я зібрав їх інформацію, написавши все, що міг, бо не дозволяли нам задавати питання відразу, але в кінці кожного пояснення.
У цей період були менше, ніж пальців однієї руки, щоб зробити хід, і ніхто не зробив втрачати час.
незважаючи на те, порівняно з курсом, виконану Professionalchiptuning я не дізнався практично нічого....я викинув гроші.
тим не менш, мої гроші були гарні, як ті, інші....
але я зуб отруєний не будемо про це....
Я був delusissimo.
Але, організувати курс, де ви шукаєте, щоб продати продукт, elogiandone якості", але не дати практичні демонстрації ???але хто тобі купити в коробці???
Але це я зрозумів, коли я пішов, щоб зробити хід D і M.
Тому що, маючи їх, а також, враховуючи невелику кількість на дизельні двигуни використовували метод набагато більш вигідно для тих, хто має обмежені знання в цій області, як я.
я пройшов курс PFCT якщо я правильно пам'ятаю, в кінці липня 2014 року я не знав практично нічого
Протягом двох місяців ,після курсу, я зробив кілька карт на бензин між Fiat ,Wv,Bmw,Fiat ,Renault,Citroen,Audi,ford,Nissan,kia,Jeep,Alfa Romeo,Ssangyong і т. д. і т. п. DeFap виключення РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог ,mod відхилень холодної та гарячої
потім я почав відкривати ебу edc17, щоб ознайомитися з ними в tricore з K-tag і в Прямому ефірі з Kessv2 ,я пітнів 14 сорочок, але після того як ви зробили, перш за все, тоді стає легше.
Я не втрачаю можливість читати нові блоки управління навіть тільки заради отримання досвіду, а потім вивчати з ECM
і це завдяки їх
Де, не скоро з моїми знаннями я звертаюся до служби першим, і я повинен сказати, що інвестиції корисно, тому що, копіюючи те, що ви дізнаєтеся, вивчаючи зміни, навіть з драйвера.
звичайно, поки що не в змозі ( але сподіваюся скоро вивчити його) розрахувати кількість? дизельного палива, яке треба вприснути міняти БЖ або робити перетворення
але я сподіваюся, що деякі душі, pia, що відповідати на мої питання, чи якийсь додатковий курс
У мене мільярд питань, на які я М і D, але це буде коштувати занадто багато консультування фізичних осіб)
Чекаю з нетерпінням, звичайно, на турбо бензин, на який, звичайно ж, не manchero'.
Дякую і вибачте, якщо я був багатослівним
P. S. не платить мені ніхто, щоб сказати ці речі![]()
ДЖАННІ
я видалив всі повідомлення, сміття, крім одного, у якому сказав : " після того, як до людини безпосередньо, для інших я хотів зробити, це обговорення тільки для учасників курсу, які можна висловити свій погляд на 2 дні, проведених з нами.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
якщо після курсу всі учасники якої більшість навіть не знали, що таке файл, є можливість втрутитися самостійно на зміну edc15-edc16-edc17-Siemens зробити egr off, як на старих, так і для нових керування, де ви повинні зробити зміни в 2d і вирішити всі в 2d reboot гарячої на групи vag для мене означає вміти працювати autonomanmente.
я вам відповім, що є людина, який пояснював на курс теорії, навіть якщо в цій темі ніхто не запросив ти право втрутитися і, чесно кажучи, тобі не треба c (z-z або бачив, що в даний час півнями тут літають і освіта ви її залишили в стороні:
1) на шістнадцятковий ми обговорювали деякі роблять приклади, але тільки, щоб побачити, що ви говорили, коли говорили hex.
2)відображення в режимі 2d, і це було широко пояснено і те, як,де втрутитися і змінити файл, який може без драйверів,як видалити egr на edc16-17 і як виправити reboot гарячої групи vag.
3)switch off ми бачили деякі defap в тому числі, наприклад, switch off на edc17 і я повторюю, egr off.
4)для marelli були пояснені дуже добре і старі, що нові-5 євро.
5)і було також показано, як зробити різні сполуки туристичне згаданих вами.
для інших, якщо потрібно відображення ви можете звернутися безпосередньо хтось з учасників за день до цього не знав нічого.
ВИБАЧТЕ, ЯКЩО МАЛО 2 ДНІВ
я думаю, що все, що вони дізналися протягом 2 днів ці хлопці, ти це знаєш (якщо ти в змозі це зробити) у 2-3 роки, звичайно, це був тільки перший крок дитини, який за день до ходив на 4 ногах і речей, щоб вчитися у них, дійсно, багато ще в житті потрібно смирення, що ти мрії, і якщо ти такий хороший, я не розумію, навіщо витрачати час на форум,з цим я закриваю тему, тому що я вже втратив дуже багато часу, щоб відповісти, і я, щоб зробити речі більш важливі, ніж сидіти за самовпевнено переконаний, що бог на землі.
Востаннє редагувалось admin; 30-10-2017 до 19:07
Маленьку замітку!!!
Тому що людям завжди потрібно дискредитувати роботу інших???
Може бути, тому що не впевнені в них?!?!?
Востаннє редагувалось admin; 30-10-2017 до 17:38