Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178

сумніви справа? вприскування alfa 147 JTD

привіт, хлопці, я хотів запитати, до того, скільки мм3 палива я можу надати на alfa 147 JTD 115cv такі зміни :
    EGR off карту з фланцем;
    видалення kat ;
    водостічна труба;
    все інше оригінал.
    до цього моменту, я прибув, надати 90mm3 з використанням картки в цій модифікації (перевірено з ***********),я хотів би знати, до скільки я можу себе ...дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    що форсунки гори? зрозуміло, як нумерація bosch.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Тоді я можу читати це 0445110.... 119 деякі цифри їх не можу читати..... гаразд ?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви цифри справедливі..гори 119...
    в залежності від налаштування внутрішньої форсунок ці 1350 бар rail течуть між 110 і 115 мм3 дизельного палива....
    потім до цієї прес-rail ліміт, який ви можете привнести в quatita вони 110-115 мм3 дизельного палива....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Ідеально... Я повинен збільшити тиск в магістралі Rail, щоб надати більше? з турбо-орі? Або я зосереджуюсь на тому справа?? Дякуємо за наявності

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви повинні побачити з цієї суми скільки ? довго ваші пластикові...
    за 10? від пмс ви знаходитесь в пост-згоряння, отже, у вас так багато диму та багато тепла....
    потім, щоб надати цій суми, залишаючись протягом цього "тимчасові" у вас є 3 дороги...
    1) збільшити rail...але в будь-якому випадку у вас є певний ліміт, як насос, так і низьке, що високий тиск...
    2) можна трохи збільшити авансові платежі, щоб спробувати "giostrarti" уприскування...але тобі не раджу, бо якщо пізнання може зробити шкоду....
    3) і це вам настійно рекомендую, ви можете встановити форсунки, найбільші, що він-єдиний, "тимчасові" дозволяють вводити великі iq, не вдаючись в пост згоряння...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Сісі знав, gi? з цих варіантів.... Я хотів би знати, якщо 1.5 бар тиску турбо cn відносна кількість? повітря, введений в камеру згоряння встигаю спалити-й? 110 мм 3, або їсти хоче-й? повітря і, отже, turbo-й? великий.... Потім curiosit? : коли я йду в пост згоряння я отримую ті scoppietti вихлопних? І ефект, який мене завжди приваблював, але я не розумію l Entit?.... Ще раз спасибі

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    щоб знати, скільки повітря st? при всмоктуванні в двигун, і турбо,і відповідно, скільки дизельного палива можна спалити, потрібно зробити журнал і побачити maf(датчик витрати повітря) на 1,5 boost, скільки повітря вони при всмоктуванні.....від їх, то ви зробите відносини стехиометрической щодо(тому що є інші змінні в грі, типу температура,вологість повітря та ін), які впливають на кінцевий результат, але ми говоримо, що так роблять, ви швидко досить правдиво ситуацію...
    після згоряння не scoppietti вихлопних газів, а ? дизель незгорілого, що не будучи в змозі спалити всі в камері згоряння через уприскування занадто довгий продовжити її горіння за межами патронника у випускних колекторів і турбіни, у результаті чого дим і тепло і зірки...і стан, слід уникати, як чуми, для дизельних двигунів, тому що рівносильно грі двигун в найкоротші терміни....
    якщо ви монтуєте манометр rgt ви побачите, що чим більше диму, тим більше що температура вихлопних газів і, отже, згоряння мають високі....усі c'? межа...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Журнал л я гі? зробив ? з 1430 мбар прагну 1450 мг... Так що я просто зробити повітря/дизель, щоб побачити, коли fumer? правильно? До AFR 15 я повинен відчувати себе комфортно і ні? Ви можете мені пояснити, що викликає scoppietti вихлопних? Я знаю, я сповнений питань, але якщо я не розумію речі, як вони працюють, до дна не відчуваю, що потрапить в руки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    Здрастуйте, Фабіо вибачте за питання, але змушує scoppietti в каналізацію? мені здається, пу дивно для дизеля! зазвичай це робиться на бензин турбо!!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •