я чув про це знаменитому launch control,... що б точно?
я знаю, що ви робите на бензин, а ? можна навіть на дизель?
я чув про це знаменитому launch control,... що б точно?
я знаю, що ви робите на бензин, а ? можна навіть на дизель?
Це система, яка у від'їзді, натискаючи всі педалі акселератора, двигун тримає обороти постійні і завантажує турбіну, щоб мати "запуск запуск". Ви пу? зробити, навіть на дизель. На TDI повинен бути досить простим, на jtd я знаю, що ви можете? робити, але що ? дуже пі? комплекс!
Ви дієте вручну або c і менше " програми?
я знаю, що ви працюєте на обмежувачі крутного моменту, ті, для кожної передачі...
у будь-якому випадку ? єдине, що вона робить, перш за все, для гонки на машинах, на дорожній карті, не потрібно так мене знає
на мій 330d edc16 я launch control поміщається в стандартній карті, так він діє тільки, якщо вони знаходяться на стоянці з включеною передачею, і я намагаюся піти сильним, в іншому випадку, все в нормі.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
msport..так що від твоїх слів я роблю висновок, що ви знаєте, що робити на edc16...я пам'ятаю, що qlche давно користувач sub? нагадаємо, чому? він дав зрозуміти, знаючи, як зробити щось, але не дав вказівки про те, як робити...але, може бути, я помиляюся...будь-хороший рахунок...ви можете дати нам якісь підказки-?
у розділі offlimits c'? керівництво. від мене для bmw edc16
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
msport ? що в силі?
ви не можете отримати яку-небудь інформацію, на що?
ха..я не бачив слюдиа мій був просто спостереження...і я впевнений, що як раз msport закон є дар? безумовно, деякі "ключ", щоб дістатися туди самостійно...
![]()
я думаю, що або є якийсь карті limitzione дизель f км / год або qlke lim дизельне паливо в залежності від натовпу передачу...