Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 34
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52

Відмова клапана EGR SID 202

Я прошу допомоги на форумі, проблема з клапаном egr Ford Focus 1.8 115cv з ecu Siemens Sid 202.
    На практиці автомобіль має клапан повністю туди і замінити його буде коштувати ціле стан, я думав, виключити її через sw.
    Я зробив р? пошуків і я знайшов ще один діапазон адрес (0555A0 - 055646) дуже схожі на ті, sid803/a.
    Quanlcuno мені пу? сказати, якщо я на правильному шляху або я десь cappellata робити це зміна.

файл орі лежить в базі даних форуму

ось посилання
    http://www.professionalchiptuning.ne...5&d=1346863432

Дякую

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    якщо я не помиляюся, мені говорили, і прийшов до висновку, що рішення про sid 202 чи це була 206 було добре, як, наприклад, sid 803 думаю, не хочу помилятися, але ви можете спробувати.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    Душі і мужності, я зробила тест завантажує карту клапан продовжує працювати, як мінімум діагноз виявляється 25% до 2000 об, виявляється, закритий.? у діагностиці мене виникають наступні помилки P1260 і P0606, але я не горить до зміни у мене індикатор несправності двигуна горить.
    Хотів би запитати, якщо стрілянина одній прямій лінії на картах egr я повинен закрити його назавжди?

Я читав discussinone на sid 803, де ви казали, що він схожий також на sid 206, враховуючи, що я новачок, я ще не в сколково? бачити файли, розміщені

спасибі Msport

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Точно, я мав на увазі це обговорення, але Ліна прямо я не думаю, вирішите хоча в цьому випадку я сказав би вам перевірити це.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ви testala, і ми завжди були в курсі подій.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di lumaracing
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    фраттамаджоре (NA)
    Et
    41
    Повідомлення
    158
    virus1976 дайте нам знати, якщо все в порядку зміни з прямої Лінії

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    Факти є p? тест і я даю вам звіт:
    перший тест :прямої лінії на клапан egr обнулення показів panettoni, що я вказав в першому пості
    не горить жоден індикатор клапан egr працює тільки на мінімальних і на 10% тільки прискорює закривається, проте в діагнозі я наступні помилки P1260 і P0606

Другий тест: центральний клапан прямої лінії без зміни panettoni
    ви acccende індикатор MIL двигуна не піднімається вище 3000 оборотів, і діагноз, виявляється, є несправність egr і жодна інша помилка. клапан виявляється закритим з фіксованим відсотком на 4%

Третє випробування: я витягнув прямої лінії на egr зміна panettoni не приводячи їх до нуля, але мінімальне значення, не горить жоден індикатор завжди залишаються помилки P0606 P1260

я не знаю, pi? що спробувати, якщо хтось має ідеї або пропозиції, у мене ще машина під рукою.
    дякую

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    і дивно, я перевірив коди, які ви від діагнозу, коди, що належать до експлуатації, охоронної сигналізації або в будь-якому випадку ? успіх у деяких автомобілях наступні:

Викликати

PCM виявлені під час автоматичного управління, що показало-й? 3 контрольна сума невірна.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    помилки були ліжка з діагнозом родова я коди помилок у діагностиці відповідають "corrupted memory area data" і "corrupted ECU eeprom"

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав virus1976 Visualizza Messaggio
    помилки були ліжка з діагнозом родова я коди помилок у діагностиці відповідають "corrupted memory area data" і "corrupted ECU eeprom"
    це ? те, що каже форд:

P1260 - Ford
    Тип Трансмісії - DTC виробник контролювати - Виробник Controlled
    Опис
    Крадіжки виявлено автомобіль знерухомлений) Умови
    Викликати
    PCM отримання сигналу від системи охоронної сигналізації, що стан крадіжка сталася.

ах, я забув ..але з файлом орі є помилки?

код помилки P0601 означає, що послідовний зв'язок не вдалося, всередині комп'ютера, принаймні, 6 разів.
    Востаннє редагувалось giarras; в 12-10-2012 14:45

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •