Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308

вали riprofilati, як вести себе в карту?

Привіт всім, хлопці у мене питання, задавши собі.. якщо б я зібрати кулачків riprofilate на моїй c2 vts, як я повинен себе вести в зміну авансів на карту? Чи знаєте ви, дати мені руку?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Ви повинні точно визначити, яка зона вам більше користі, використовуючи новий профіль распредвалів.. в будь-якому випадку, оскільки я припускаю, що були riprofilati щоб отримати більш детальну мг повітря/stroke на високих обертах, це означає, що можна збільшити кількість бензину, які ви можете injettare на високих оборотах (ніж у випадку, коли распредвали були з вихідного профілю), і все, залишаючись по відношенню відносини stechio бензин... по Приводу заздалегідь, я не spingerei більше, чому? якщо я не впевнений, що ефект dinamicit? повітря ? більше у стадії введення в камеру згоряння, ви можете зіткнутися в детонації..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    Потім ви говорите, що тримати, скажімо, акції таблиця досягнень, змінивши тільки збільшення бензин ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    По мені... ладно, авансові платежі, як класична карта (наприклад, якщо всі б встановлені розподільні вали профілі), а не мапу benziana гаразд, пі? порівняно із звичайною відображення (sprattutto в районі, де распредвали дадуть більший внесок..)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    Ок! тепер у мене типу 5 градусів вперед до 5000 оборотів, потім після того як я, відкладено 3 градусів, так що ви говорите, і залишити так? І не тільки дати більше бензину

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Ви..! Я спробував би я так...!

Дайте нам знати, якщо ? скільки ? покращена машина..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    Зараз у мене ще кулачки, просто їх montero вам маяк знати ... замість того, щоб шківи, як я повинен це зробити, враховуючи, що вони регулюються ? Як вести в дію?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    You need the lobe центр specs from the cams.
    Then turn the pulleys to get the numbers.
    May advance, may be гальмувати ....
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    Я не розумію, cs ви хочете сказати мені, biela

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    просто це означає, що регульовані шківи можна поставити cammma рано чи пізно.....
    у двох словах: ви починаєте розташуйте кулачок зосереджена, як в цій серії, спробуйте машину, а потім вирішите, яку сторону ви хочете змінити, якщо рано чи пізно.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •