Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26

Обговорення: Smart розряду батареї

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532

Smart розряду батареї

Привіт всім, хлопці у мене проблема з smart 600 до серії: практично просто, що він зупиняється тільки на один день, чому? butti giu la батарея; я намагався побачити, якщо генератор змінного струму зарядки ? ок, я спробував від'єднати стерео, думаючи, що assorbisse в авто відключити, але нічого.
    Тепер єдиним доказом того, що він дав результат ? був один від'єднати акумулятор на позитивний....звичайно, акумулятор ? новий, але навіть завантажити, якщо не встановлено спокійно тримає заряд і запускає автомобіль.
    тепер хтось сказав мені, щоб перевірити поглинання на запобіжник 10А замість 12, що має бути приладовій привід, обмін etc etc.....але як ? можна?картина ? завжди живиться окунь? приносить kmetraggio але ? завжди була і в минулому не давав проблем.....
    у вас є поради або доказів?
    Звичайно, за винятком генератора, акумулятора та аксесуарів на борту,які всі були видалені і перевірена машини без....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт проблеми, які приносили ці автомобілі, для розрядки акумулятора є:
    1: проникнення води на лобовому склі або передньої панелі, які йдуть на блок запобіжників і BSI, викликаючи короткий всередині і розряду батареї.
    2:блок управління фідера під сидіння довідка, що вона повинна бути короткою і причини проникнення води або перегріву реле, які залишаються приклеєні
    3iastra діоди на генераторі що ? у короткій і розрядки акумулятора або стартер з реле в короткі
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    Переконайтеся, що assirbimento вас машина вимкнена і вогні, щоб побачити, якщо у вас є розсіювання. Заряд artenatore з чого ви пробували?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    то поглинання їх вже пробував,генератора я був тільки один фахівець біля майстерні, яка не тільки робить генератори змінного струму...так що все в порядку....
    таким чином, за винятком генератора,також, що стосується пластини діодів бачили, що я зробив це перевірити...блок запобіжників і bsi є рішення?
    блок управління під сидінням потрібні які-небудь кодування або іншої такої ж машині я можу встановити?у мене є, працює.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Спробуйте відключити на час всі блоки управління incriminabili і перевіряє, чи який ? скачати batt.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    факт ? що поглинання немає...зараз відкрию все, щоб побачити ситуацію окислення....і ми бачимо,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    факт ? що поглинання немає...зараз відкрию все, щоб побачити ситуацію окислення....і ми бачимо,
    Чи можу я запитати, що метод прийміть, щоб побачити поглинання?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Et
    39
    Повідомлення
    95
    Якщо не з'? поглинання, як ви говорите, як тому, щоб кинутися вниз батарея. Як і виміряйте поглинання? Де його виміряти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    тоді поглинання я виміряв за допомогою мультиметра паралельно на акумуляторної батареї і час від часу на позитивну кілька споживачів електроенергії автомобіля: практично єдиний малюк поглинання я знайшов його на позитивне, що виходить за рамки....але їх c'? звичайно, невеликий дисплей з км завжди включений і ? завжди було так.
    я знаю, що якщо не з'? поглинання ? дивно, що butti giu la батареї, для цього з'? проблема.....
    тепер в п'ятницю або в суботу я можливість? перевірити питання окислення....вчора я залишив її без електричного сервоприводу зчеплення напали і акумулятора, новий, ? туди-мар....але поглинання ні, я виявив...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Вибачте, але тестер ж у вас використовується в якості амперметра? якщо ви ,не підключається паралельно до клеми +30, але в серії, таким чином, ви можете побачити, якщо є ? поглинання привіт і хорошої роботи.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •