Результати 1-7 з 7

Обговорення: Lancia Ypsilon 1.2 8v 2004. gpl

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    40

Lancia Ypsilon 1.2 8v 2004. gpl

Привіт, у Мене проблема з ypsilon 1.2 8v gpl. зробив масло і фільтр, я скинути service. до заміни масла все спалахнули i kh на боді та торгові площі.
    після зміни я скинути сервіс ? пішов в хороший кінець ? залишився миготливий i kh на дисплеї, і його залишили так, як було..
    проблема, і що, коли я пішов, щоб випробувати машину, майнула індикатор двигун не був зафіксований, як звичайно, і авто було не дуже добре до мінімуму вимикається, намагається ходити і, поставивши 4? майже зупиняється, максимум, що ви можете? використовувати і 3? руху, що пу? бути?

Я скидання пакета з multiecuscan з ліцензією і він ніколи не доставляв мені проблем.
    я сподіваюся, що мені хтось пу? дати пораду.
    Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Якщо блимає розраховує км ce щось справді якийсь вузол, який не був прикрашений, як правило,....проблеми технічного і дуже діагностувати без коди помилок або інший далекий
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zullo
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    117
    як правило, коли індикатор блимає двигуна ви повинні зробити адаптацію колеса датчика положення розподільчого валу
    зроби так, постав на нейтраль і прискорює до її атакувати обмежувач оборотів, а потім покладіть на мінімум, потім riacceleri, а потім покладіть як мінімум, з моменту, коли він вимикається або стає фіксованою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    помилки в ecu?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    40
    Як помилки ecu ne перш ні після того помилка шпигуна мене від помилок ecu.
    Я навіть зробив скидання параметрів autoadattativi? я зробив процедуру, яка запитує multiecuscan,там я зробив так...
    я не знаю, якщо може бути, то.
    x якщо хто-небудь коли-небудь зробив?
    спасибі x допомогу!!!

автомобіль не мій, а мого друга, і завтра я повинен знайти рішення.
    додаю зображення діагноз: http://imageshack*****//img836/9161/ckbw.png

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Et
    39
    Повідомлення
    95
    для миготіння км необхідно зробити вирівнювання безконтактними а миготливий індикатор двигуна, роби, як він каже zullo

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    40
    Спасибі, хлопці! я пішов раді регіоні валле-д'аоста, і машина, і повернулася, як раніше, Я врятував ззаду!! Спасибі!
    Guaro85 я зробив aliniamento безконтактними і ви, і валун, проставлений Спасибі!
    Я також дякую всіх інших!

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •