Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 35
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    58

Збагачення прискорення

Намагаючись з'ясувати, читання карти, з ECM Tiitanium , я побачив, що для цього запису Збагачення прискорення) є 7 карт, всі абсолютно рівні, в тому числі брейк-пойнт.
    Безумовно, (я думав, без обговорень, відгуків)" третьої змінної більш RPM осі X і кількість в мм кубічних дизельного палива по осі Y ; по-різному для 7 карти.
    Якщо і' так' і'? Або я помиляюся, і все?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    повинні бути мм3 в залежності від оборотів двигуна і положення педалі акселератора....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    тип машини, модель , або ще краще-файл так, щоб краще зрозуміти, про що ви говорите?
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    58
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    тип машини, модель , або ще краще-файл так, щоб краще зрозуміти, про що ви говорите?
    VWTouran 1900 2004
    файл ? в архіві

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Ці карти педаль.X-% педалі,Y, RPM,Z-IQ.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    58
    Вибачте, нео, можливо, я не зрозумів, але на першу перерву він показує в десятковій 5355, які повинні відповідати об / хв і, як я зрозумів, на X
    Якщо ці перебували на осі Y); що означають значення -20?
    останнє, що cos? ? IQ?
    Тим часом, дякую за відповідь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ви впевнені, що ви бачите карту педаль?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Citazione Спочатку Написав wailer Visualizza Messaggio
    Вибачте, нео, можливо, я не зрозумів, але на першу перерву він показує в десятковій 5355, які повинні відповідати об / хв і, як я зрозумів, на X
    Якщо ці перебували на осі Y); що означають значення -20?
    останнє, що cos? ? IQ?
    Тим часом, дякую за відповідь
    повторюю
    X-% педалі( не турбуйтеся, для тих, -20 ,в групі VW капітан часто значення негативне.У цьому випадку в цій області, і з 10000=100%
    Y-RPM -(5355rpm) .
    Z_IQ в нашому випадку і дизельне паливо) в мг/хід (значення, помножене Або 01)
    І порада від мене-якщо ви використовуєте ECM ,не тобі впливати на імена, які давали на картах і тузах, тому що вони на 90% праві.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    І ще одне,багато важливих карти(наприклад, MAP і Лім.Turbo) з драйвера і карти типу Duration (тривалість) і SOI (що для карти стандарт вам порада не чіпати) ECM називає дивні імена, і вони включені в їх драйвер. ECM і гарне програмне забезпечення ,зокрема для зручності роботи в 2d-перо ви повинні спочатку навчитися розпізнавати та читати карти в 2d .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Мені виправляє MAP І лім. Турбо в цьому випадку вони в драйвері,зараз я дав йому поглянути на файл, вказаний вами.Першу карту, і MAF,другий і третій duration,четвертий і SOI ,la quinta, і EGR(рециркуляції ВІДПРАЦЬОВАНИХ газів не виключає тут),шостий і карту педаль.сьома КАРТА,Восьмий - карту клапан N75,дев'яте-обмежувач крутного моменту (3 і йдуть на основі атмосферного тиску,останнє і обмежувач тиску турбо.

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •