Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    36

- Довідки про технічних концепцій

Читаючи різні дискусії я намагаюся зрозуміти деякі технічні поняття і я хотів би поставити кілька питань, щоб з'ясувати, якщо ви на правильному шляху.

- Читання і запис в Бд буде дорівнює послідовного читання ?
    - Через читання в послідовний/Obd не можете зробити повну резервну копію ECU ?
    - Зробити резервну копію ECU, що потрібно зберегти ?
    - Читання і запис в Bdm дозволяє робити повну резервну копію ECU ?
    - Для підключення в Bdm треба зняти і відкрити ECU ?
    - Що це значить з'єднатися в Boot ?
    Заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Читання і запис в Бд буде дорівнює послідовного читання (ВИ)
    - Через читання в послідовний/Obd не можете зробити повну резервну копію ECU (ПРАВДА)
    - Зробити резервну копію ECU, що потрібно зберегти (E2Prom-MPC-Flash, але залежить від ECU)
    - Читання і запис в Bdm дозволяє робити повну резервну копію ECU(((()
    - Для підключення в Bdm треба зняти і відкрити ECU (ПРАВДА)
    - Що це значить з'єднатися в Boot (Підключення ecu до школи,
    тобто завантажити її в школі, і поставити конкретний пін на масу, дозволяючи читання Boot схожий на копіювання)
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Правильно. ...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    36
    Дякую за відповіді сказати, що я став розуміти, так що якщо Ecu не ? для читання в Bdm ви не можете зробити резервну копію, а потім, якщо щось йде погано, ви не можете виправити ситуацію.

Я не ? зрозуміло, якщо посилання на Завантаження ? альтернатива Bdm у разі, якщо ви не могли відкрити Ecu чи ні підключення Bdm або просто в BDM продукти, тільки E2prom + Flash + MPC ( думаю, що Мікропроцесор), а в Boot продукти, все ( як якщо б в автомобілі).

Ніж на E2prom...

Якщо ви просто вимкніть індикатори типу подушка безпеки, service, відновити значення км, ви повинні працювати тільки на E2prom ?
    Побачив, що хотів би спробувати зняти шпигун, Подушка безпеки з декількох колега, мені просто робити резервні копії, Eprom і якщо після цього я роблю якийсь нісенітниці, я можу переписати його ?

Те, що у мене в голові, якщо можливо, було б....
    зробити резервну копію з Digiprog V 4.88 через роз'єм/щипці для Eprom з декількох, побіжний погляд, я зрозумів, що ви можете читати і зберігати вміст всередині Digiprog (так я роблю резервне копіювання), змінити параметр ( я повинен також зрозуміти, з вашою допомогою на яку адресу....) і потім переписати все з Digiprog.

Якщо щось йде неправильно переписати збережену версію, чому? я думаю, що back Up повний служницю, якщо перевизначити зміни картографії двигуна.

З повагою і Спасибі заздалегідь

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    36
    Дякую за відповіді сказати, що я став розуміти, так що якщо Ecu не ? для читання в Bdm ви не можете зробити резервну копію, а потім, якщо щось йде погано, ви не можете виправити ситуацію.

Я не ? зрозуміло, якщо посилання на Завантаження ? альтернатива Bdm у разі, якщо ви не могли відкрити Ecu чи ні підключення Bdm або просто в BDM продукти, тільки E2prom + Flash + MPC ( думаю, що Мікропроцесор), а в Boot продукти, все ( як якщо б в автомобілі).

Ніж на E2prom...

Якщо ви просто вимкніть індикатори типу подушка безпеки, service, відновити значення км, ви повинні працювати тільки на E2prom ?
    Побачив, що хотів би спробувати зняти шпигун, Подушка безпеки з декількох колега, мені просто робити резервні копії, Eprom і якщо після цього я роблю якийсь нісенітниці, я можу переписати його ?

зробити резервну копію з Digiprog V 4.88 через роз'єм/щипці для Eprom з декількох, побіжний погляд, я зрозумів, що ви можете читати і зберігати вміст всередині Digiprog (так я роблю резервне копіювання), змінити параметр ( я повинен також зрозуміти, з вашою допомогою на яку адресу....) і потім переписати все з Digiprog.

Якщо щось йде неправильно переписати збережену версію, чому? я думаю, що back Up повний служницю, якщо перевизначити зміни картографії двигуна.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    36

Ніж на E2prom...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    36
    Вибачте ..... почитайте p? документації, я думаю, ви розумієте різницю між Eprom і Флеш-E2Prom .... тому те, що я хотів сказати вище, як повідомляється, на Eprom послідовний, який повинен містити дані типу подушка безпеки, сервіс, км, що для декількох аркушів JTD 2002 року повинні бути фізично з Ecu, всередині приладової панелі, моделі 93c46 або 93c56.

Вибачте confuzione, переписати правильно те, що я хотів би зробити, якщо можливо....
    я читаю Eeprom 93CXX з Digiprog V 4.88 через супорт в комплекті, за винятком випадків, вміст всередині Digiprog (так я роблю резервне копіювання), змінити параметр, щоб вимкнути індикатор подушки безпеки ( також повинен зрозуміти, з вашою допомогою на яку адресу....) і потім переписати все з Digiprog.
    Якщо щось йде неправильно переписати вихідну версію.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    36
    Вибачте ..... почитайте p? документації, я думаю, ви розумієте різницю між Eprom і Флеш-E2Prom .... тому те, що я хотів сказати вище, як повідомляється, на Eprom послідовний, який повинен містити дані типу подушка безпеки, сервіс, км, що для декількох аркушів JTD 2002 року повинні бути фізично з Ecu, всередині приладової панелі, моделі 93c46 або 93c56.

Вибачте за плутанину, переписати правильно те, що я хотів би зробити, якщо можливо....
    я читаю Eeprom 93CXX з Digiprog V 4.88 через супорт в комплекті, за винятком випадків, вміст всередині Digiprog (так я роблю резервне копіювання), змінити параметр, щоб вимкнути індикатор подушки безпеки ( також повинен зрозуміти, з вашою допомогою на яку адресу....) і потім переписати все з Digiprog.
    Якщо щось йде неправильно переписати з оригінальною версією.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    різниця між BDM і boot: ? правда, що в деяких випадках пін-код завантаження можна знайти в гребінь, ecu, але, звичайно, ми говоримо про ecu бензин,дизель завантаження ? точки плати(екю),не ? альтернатива в BDM, але це ecu де немає ? планується читання в bdm, зазвичай ставить в boot всі edc17.отже, для windows на edc16 ми говоримо читання в BDM,якщо ми маємо справу з edc17 для windows boot. з ecu дизель-й? старі з boot mode зчитує flasch, але в цих випадках, як правило, читання в послідовний або програміст eprom ви отримаєте той же результат.
    звичайно, я informanzioni загальні, є за деяким винятком...
    в ecu в e2prom, як правило, містить дані n-типу?шасі,км,код іммо,n?форсунки,і не тільки.....
    якщо ви кажете, що подушка безпеки,ви повинні прочитати на внутрішній e2prom centr. подушка безпеки.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    36
    Тому, якщо ви не зрозуміли, погано на блоки датовані просто зробити читання в послідовний зробити резервну копію використовувати на відновлення ?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •