Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266

Перетворення Feline 207 156 207 GTI 176

Привіт всім. Читаючи обговорення, подібне qu? на форумі по 500, я подумав, що, можливо, може також працювати ?для мого автомобіля.

У мене є Peugeot 207 Feline 1.6 THP 156 Л. с. і монта же двигун і той же блок управління, 207 GTI, що? 176 кінських сил. Я знайшов qu? на форумі, файл ori з 207 GTI, і я в порівнянні з моєю орі.

Я помітив, що деякі карти мають однакові боку, карта паливної авансів і turbo.

Як ви думаєте, якщо я копіюю карти в місцях, де бувають різні, він може працювати? Трохи сумнівно, аванси, чому? прочитавши трохи навколо, на турбо бензин ? трохи perioloso доторкнутися до них. Скажіть, ваш залишаю вам 2 файлу орі для будь-яких порівнянь.

207 Feline 156 К. с. Орі: http://www.professionalchiptuning.ne...html#post77765

207 GTI 176 К. с. Орі: http://www.professionalchiptuning.ne....html#post6413
    Від матвія

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    В той же час я звернувся з кроком 175 Л. с. на мій файл орі, і виявляється цей файл: MOD PEUGEOT 207 1.6 16V THP 156CV FELINE 2011 BOSCH MED 17.4.ZIP

Можливо, є сенс?
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    карти бензину набагато більше? складні дизеля,в першу чергу, перш ніж робити такі зміни, слід перш повідомити вам, якщо ****llo механічний, 2, моноблоки, рівні чи ні, і потім на основі речей, які змінюються, робиться правильний режим копіювання кроком
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Я майже впевнений, що однакові двигуни, але-й? пізніше контроль над service box peugeot, щоб бути впевненим. Я знаю, що змінити дещо в якийсь картер і, можливо, матеріал турбіни, що пам'ятаєте мене, але двигун повинен бути однаковим.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    машиніст з тим, що читання і запис цей ecu? у написати спокійно в роз'єм obd?

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Прочитано і написано-й? саме від послідовного півник V48 і V53 без проблем.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    ви вже зробили деякі карти на цій машині? як кроком turbo?

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Так карти я вже? зроблено але тільки в якості експерименту xk? ? мій автомобіль. ? я шукаю damos, чому? те, що говорить титан, не ? дуже ясно. Тому точно я не знаю, що сказати тобі, чому? я не дуже ясно поведінку цього ecu. Тільки reperisco в damos або документації про sar? pi? точно.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    але підвищення тиску turbo ви помітили за якийсь діагноз, якщо насправді ви піднімаєте?

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Я манометр Turbo встановлений в автомобілі, і зміни різних карт, тиск піднімається, але я не зробила тест, змінивши тільки мапу turbo. Я не знаю параметри карти ne коефіцієнт перетворення. Коли відомі ті, що ви могли б почати, зрозуміти щось.
    Від матвія

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •