Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 52
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179

обрив зубчастого ременя alfa 156 jtm16v 140cv

привіт!я ? приїхала в майстерню альфа 156 mtj16v, який зламав зубчастого ременя,після зняття клапанної кришки я зрозумів, що 15 на 16 штовхачів були розбиті.provvedo в кінці i bilanceri,arrivatomi provvedo монтаж.після заміни все машини приводить в рух ідеально,мінімум регулювання,продуктивність identite до розриву,єдине, що ? вихід на вулицю ? моргає puntaria, що ви відчуваєте, що тільки на одному циліндрі*****і перевірити, які або який штовхач ? туди?
    ps я навіть sotituito масла і масляного фільтра перед запуском двигуна після очищення.
    я сподіваюся, що не треба міняти всі 16, щоб не мати ще той rumoraccio.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    X перевірте, які або який штовхач ? туди просто подивитися, що і molleggia..
    області до необхідності або не замінити всі 16 мені здається, ви продали також 8x раз не хотілося б помилятися..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Замінено також гідравлічні штовхачі всі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    У punetrie idrailiche, перш ніж зібрати їх не треба, їх від масла? Cos? ви бачите, якщо ce n? хто-заблокований...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    Замінено також гідравлічні штовхачі всі
    точний дії, в цих випадках і заміна всіх клапанів, тому що вони відразу дроблення, який буде впливати на функціонування, як вони змінилися, всі штанг, навіть ті, які не були розбиті.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Биття також може бути викликана якийсь клапан погнутий... не ? сказав, що, крім шуму повинен дати вам інші симптоми, типу куріння або зниження продуктивності, маючи ці автомобілі, клапани з неподнимающимся дуже до, що навіть зігнуті в змозі закрити треба на своїх місцях.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо скласти я не думаю, що закривати, а якщо не закриває просто поміряти компресію, що ви бачите відразу.
    уго ---- президент A.E.P.

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    А як сказано досі, причини шуму, якщо ви упевнені, що це штовхача клапана все змінюється, і контролює ряд

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Я згоден з ugo boss. Мене і зрозумів і х йти безпечно, я поміняв всі 16 клапанів повний молоточків, х клапанів навряд чи скинуть, ще одна річ, ви повинні перевірити, якщо ви ослабли два болта на осі games привіт, скоро

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав механік 85 Visualizza Messaggio
    Я згоден з ugo boss. Мене і зрозумів і х йти безпечно, я поміняв всі 16 клапанів повний молоточків, х клапанів навряд чи скинуть, ще одна річ, ви повинні перевірити, якщо ви ослабли два болта на осі games привіт, скоро
    Привіт механік, 85,пам'ятаєш? їх продавали в 8 раз, або всі 16,
    просто, щоб rammentarmi..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •