Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Повідомлення
    34

Помилка P2112 - Метелик з приводом, Браво 1.9 120cv

Добрий вечір,
    у мене fiat bravo 1.9 120cv, в суботу ввечері ? горить індикатор щоб перевірити двигун з скорочення потужності машини.
    Це другий раз, що він і зробив, перед початком регенерації dpf . з multiecuscan я знайшов якраз наступна помилка "Помилка P2112 - Метелик з приводом,", яку я виправив. Ви розміщуєте посилання на фотографії 1qui 2qui

Тепер я прошу вас поради, що робити, якщо ? довелося на когось.
    Метелик з приводом, повинна бути замінена? Ви можете приступити до чищення?
    Якщо я повинен поговорити з механіком, я приготував, без мене abbindolare з непотрібних витрат.
    Спасибі за ваш час

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Повідомлення
    34
    корекція по другій посиланням 2qui

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Перше, що я спостерігав би, якщо у впускний трубопровід, де ? прикріплена метелик, не є забруднення клапана egr, що не робить роботу добре.
    Потім ще одна річ, що ви можете побачити ? якщо випадково ? розташована електрична частина під, її, та, що в його рамках схеми не може бути повним олії ( якщо так кидали )
    якщо замість цього ? все ок потрібно замінити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    спробуйте очистити його і подивитися, якщо ви ricombare l помилка,я пропоную, щоб закрити egr ? причиною блокування дросельної заслінки.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Повідомлення
    34
    Потім у порядку приступаю з чисткою труби aspirazione. у разі, якщо виникає помилка, ми приступимо до його заміни.
    Ви знаєте, приведіть в рух рукоятку потужності квантування покупок, так і для очищення, що для заміни/заміни?
    Крім того, я можу спробувати використовувати дизель-спеціальна або добавки або гроші даремно??

Grz для роз'яснення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    я aditivi і дизельних двигунів спеціального їх не буду використовувати, тільки гроші на вітер.
    можливо, я б ці чистки, або якщо ви знаєте когось, хто знає як працювати на ecu з вами, факти, видалити клапан egr і, можливо, зробити мод, навіть метелик не поставити ще руки, груди покладіть все нове.
    я поміняв клапан метелик до Gpunto 1.9 і мені здається, що був відремонтований про 400 євро, але не prendelo, щоб добре чому? ? минув час, але варто багато.

НОВАЧОК L'avatar di booster
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    провінції Асті
    Повідомлення
    43
    ви пробували, якщо він працює з multiecuscan?

F6 приводи

lnlet circ. throttle solenoid valve(flow modif.)

Ця функція працює заслінка управління потоком впускного колектора. Зверніть будь ласка увагу:
    - Цокає від свого rel?
    - Цокання клапана
    - Належного функціонування клапана
    - Зміни обертів двигуна і звук або зупинки двигуна (якщо випробування проводиться при працюючому двигуні)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Повідомлення
    34
    Я намагаюся в тиждень... Що робити, якщо активна функція?? Робить тест, щоб перевірити правильність роботи?
    Я двигун доступу або вимкнений?

НОВАЧОК L'avatar di booster
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    провінції Асті
    Повідомлення
    43
    ви робите випробування
    відкриває і закриває дросельну заслінку
    від інструкцій multiecuscan говорить двигун включений і вимкнено
    я завжди робив в двигуні,
    тест..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Повідомлення
    34
    Я провів тест ? все йшло добре... Що ви мені порадите робити? Qlc продукт для очищення впускного трубопроводу і клапана egr? Вартість операції, скільки може скласти?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •