Результати 1-3 з 3
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170

Question Шукаю Повного Резервного копіювання Альфа 166 2.4 Mjtd 175 К.с. Bosch Edc16C8

Привіт всім, шукаю терміново повного резервного копіювання, будь hw або sw просто оригінальні і спасибі заздалегідь

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    я сумніваюся, що почніть обговорення в розділах помилками, щоб зняти сумніви, вам бан на 3 дні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Привіт всім господа ? може хтось, можливо, що c'? він postarmi повного резервного копіювання в bdm (Fgtech galletto master v2) для alfa 166 2.4 mjd 175 л. с. акпп з ебу bosch edc16c8 євро 3?

Ось повні дані:

Альфа 166 2.4 mjd 175 л. с. євро-3 Bosch Edc16c8 код ecu 0281011417 номер шасі 0085539 reference order EC-0006733

Проблема а ? що після того, як взяв ебу ідентичні в руїнах всі зробили повну резервну копію і вийде вище вихідний файл з e2p scodificata машина ? гру, але помилка пам'яті eeprom і обмін не поміщалися, як якщо б він був відключений, тому, можливо, хтось із вас, хто мав досвід з подібної машини, і знає, як вирішити я міг би, можливо, щоб спробувати передати повну резервну копію з тими ж параметрами і коди ecu???

Заздалегідь спасибі всім, хто допоможуть мені, а потім розмістить.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •