Сторінка 1 з 11 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 101
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591

Проблема читання/запису fiat doblo 1.3 mjet 75cv 6f3

Привіт всім, я пишу, щоб спробувати вирішити цю проблему

Сьогодні у мене був клієнт з doblo 1.3 multijet 75cv 6f3, 3456D471 51843352

збираюся прочитати файл з мого FGtech V53 клон, час читання, зайнятих 75minuti, 95% стрибає до 100% і повне читання, перевірка файлу 0kb, шукаю файл, в інтернеті і знаходжу файл ori вкладення, які я не знаю, neahce, правильно, незважаючи на те, ecm визнає, я намагаюся писати з magpro, бо я йду упевнений, що я вже написані іншими з цим, але мені не вистачає файлу мікро що я не можу знайти, очевидно, я не в змозі читати в bdm, тому клієнт не хоче.

Читаю flash eprom, розділені з fgtech, використовуючи в якості драйвера, старі драйвера 70cv, і я читає файл flash 64 км і файл eeprom 4 кб

я сказав йому, ritornoare тому що fgtech дав мені можливість писати, бд файл ori змінено без файлу мікро але він був упевнений, що це правильно.

Прошу вас допомогти, якщо хтось може мені допомогти знайти для читання на bdm ecu в питанні повного файлу мікро mcp

Заздалегідь спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    доброго дня, в попередніх іграх серії, файл, який ви знайшли, і в тому числі мікро -, я думаю, що ви можете писати все ж з півня, але, перш ніж робити тест, я став би резервної копії (якщо клієнт не хоче амінь) в іншому випадку estrapoli мікро з файлу та запису з magpro.
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    вибачте, може бути, ви не добре зварити чи ти не діма..ви 53 " ти туристичне і ви берете думка..пропоную піти в bdm з ecu багато разів в послідовний приймає c** для fiski!!!
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я пишу, щоб спробувати вирішити цю проблему

Сьогодні у мене був клієнт з doblo 1.3 multijet 75cv 6f3, 3456D471 51843352

збираюся прочитати файл з мого FGtech V53 клон, час читання, зайнятих 75minuti, 95% стрибає до 100% і повне читання, перевірка файлу 0kb, шукаю файл, в інтернеті і знаходжу файл ori вкладення, які я не знаю, neahce, правильно, незважаючи на те, ecm визнає, я намагаюся писати з magpro, бо я йду упевнений, що я вже написані іншими з цим, але мені не вистачає файлу мікро що я не можу знайти, очевидно, я не в змозі читати в bdm, тому клієнт не хоче.

Читаю flash eprom, розділені з fgtech, використовуючи в якості драйвера, старі драйвера 70cv, і я читає файл flash 64 км і файл eeprom 4 кб

я сказав йому, ritornoare тому що fgtech дав мені можливість писати, бд файл ori змінено без файлу мікро але він був упевнений, що це правильно.

Прошу вас допомогти, якщо хтось може мені допомогти знайти для читання на bdm ecu в питанні повного файлу мікро mcp

Заздалегідь спасибі
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Насправді я хотів, щоб вона в bdm, але clie вас не хотіла відкривати двері, ЕКЮ. Але Я Schedoni пружини і все. Питання, яке я коли-небудь зробив, так що з ECM estrapol? файл micro від читання ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    це повинно піти добре, якщо все ок, повинен мати напоями.
    File Allegati Файл Вкладення
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Рада bdm і перейти siccuro.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Tidus перейти в bdm,якщо щось трапиться, а ви повинні відкрити ? краще nn ризикувати!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Насправді я хотів, щоб вона в bdm, але clie вас не хотіла відкривати двері, ЕКЮ. Але Я Schedoni пружини і все. Питання, яке я коли-небудь зробив, так що з ECM estrapol? файл micro від читання ?
    На ці marelli, якщо зроблені добре, не залишається ніяких слідів розтину на корпусі, закрийте з силіконом, і ви прикріплені.
    Око не бачить, серце не болить!

P. s. файл 0kb ? відома проблема на багатьох 53-54 на v48 у мене ніколи не було подібних проблем (перевірено на dobl?, ідея і муза, 2,5 мб)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Між тим, я дякую ugoboss, тепер я намагаюся переконати замовника працювати в bdm, з sti v53 не c, і тому читати ці ECU obd?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт Tidus, я кілька днів f? я читав і riscritt від серійних з v53 є dobl? 6f3, час читання, досить довго, точно не пам'ятаю, але я читав файл 2,560 Kb.
    Ви впевнені, вибір протоколу, який ви використовували ???

Сторінка 1 з 11 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •