Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116

повідомлення інспекції peugeot 206 hdi

Привіт. у мене проблема з peugeot 206 hdi я зробив, скоротивши близько місяця тому я скину км і після 1000 км, приладів emmette mess. Повторний купон я в нуль, і після ще тисячу і проходить км повертається проблема, хто-небудь знає, пояснити чому? asp відповіді Спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Яка процедура, що приймете?
    Cio? включіть запалення і натисніть і утримуйте клавішу на панелі?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Ви їх

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав механік 85 Visualizza Messaggio
    Ви їх
    Вибачте їх, скільки Км він говорить, для обслуговування?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Тоді я роблю скидання з допомогою кнопки км x 10 секунд, потім я вимикаю рамках його назад eil нове значення 20000 км до тут ми. Через кілька місяців на відстані кілька тисяч км значення 200 км, наче й майже годину х купона, то I km служби йдуть швидше з реальних км

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Тоді я роблю скидання з допомогою кнопки км x 10 секунд, потім я вимикаю рамках його назад eil нове значення 20000 км до тут ми. Через кілька місяців на відстані кілька тисяч км значення 200 км, наче й майже годину х купона, то I km служби йдуть швидше з реальних км
    Ніколи не бачив, na річ!!..
    Mmmaaa і так само є? працював на pi? 3-х років у Peugeot і немає уявлення, аномалії, дивні..
    що вам сказати, зробіть хорошу діагностику всіх систем та їх параметрів, як швидкість?..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Вже я зробив діагностику перевірили всі і все на місці, км клацають, як правило, немає ніяких помилок немає, як правило. А я більше ke зробити, я хочу спробувати іншу картину ми бачимо інструменти

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Вже я зробив діагностику перевірили всі і все на місці, км клацають, як правило, немає ніяких помилок немає, як правило. А я більше ke зробити, я хочу спробувати іншу картину ми бачимо інструменти
    Буде тест 9..

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •