Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135

118 d потужністю 122 л. с. і 123d від 200 л. с. і півник " та " titanium"

привіт, хлопці, я вам скажу, що я зробив, і дайте мені кілька порад, якщо хочете.

тоді: мій друг має 118 d 122 лз, читаю фюле, я відкриваю його з титаном і почала порівняти її з файлу gi? співставляється в x3 від 150cv яких я не оригінал.

почала змінюватися: збагачення при прискоренні, тиску турбо, тиску в рампі і всі інші різні карти, працюючи у відсотках, і діючи так, як для presisone rail, тиск турбо, відсоток близько 10%

таким чином, я отримав значення, схожі на карту x3 gi? на магнітній стрічці.

також обмежувачі тиску і крутного моменту li, я з тією ж системою.

навантаження карту в машині, і механік каже мені, що машина, здається, ніколи не вступають в парах.

добре, див. файл ori його укладачів, завантажити його на і машина йде краще.

відомо, з титаном, що ця карта має тиск в магістралі rail та турбонаддув збільшена лише на 1%, а значення збагачення прискорення збільшилося приблизно на 300%... не ? збільшення занадто безглуздо?

що відповідає цій карті titaium? на coswa діє? щоб дати все це покращення?

як ніколи з моєї картки з rail та турбонаддув збільшується на 10% машина ходила менша від оригіналу? ходив у recovery? я збільшив теж випадково?

зараз devonoportarci один 123 d, на якому у нас opi? часу, щоб працювати, і ми хотіли б покласти ті ж кроком з титаном карту, яка на 118d ? пішов добре, не палити і рогне різних.... у вас є кілька порад з цього питання?

спасибі всім, як зазвичай, для наявності.

ps: але якщо на карту 118 d 122 л. копіюю ті ж таблиці 118 нова с 143 к. с. я не повинен мати таку ж потужність 143cv? чому? з параметрами x3 не було добре? не hnno той же двигун, врешті-решт? дивно, як річ, немає?

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Ви не можете зробити "копіювати" і "вставити"...
    Є 2 двигуна з різними компонентами...
    Потрібно обробити файл в логіці правильним для обох двигунів і резюме, виходять.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    кухар збільшився на 1% турбо і уприскування. з кроком pi? повідомлення були у збагачення при прискоренні і машина пішла veramnete добре після зіставленні...

де я не правий я? на 123 d ми повинні зробити щось подібне?

? неправильно дати 10% значень-й? в turbo і rail?

тому що було не так з моєї карти, зроблені в цій манері?

? це ми? що я не розумію.

на карті turbo, крім того, фітнес-тренер, що це було добре, я бачив, що збільшення значень turbo я даю 5 балів, а не відсотках до всієї таблиці...

? правильно працювати так?

turbo вона збільшується в пунктах, а не у відсотках?

бо... це 123d я читав те, що має edc 17... в послідовний ви з галло v50?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    10% на rail і це абсурдно, я зазвичай залишаю орі, turbo щось змінити в балах, відсотках, збагачення і' важко дати оцінку, не бачачи всієї карти в цілому, звичайно, ці мої думки та враження.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Як ніколи не дозволите оригінальне Rail? Як ви дати вам дизель?
    На даний момент, що б його карту, щоб зробити пі? дизель?
    Додаткові модулі не працюють тільки на цьому параметри, щоб дати резюме?
    Можливо, відповідає щось інше?

отже, rail 5%... я зробив 15 10% - це, можливо, було неправильно... і turbo... 5 балів йдуть добре?
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-03-2014 до 12:52

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо ви хочете почувати turbo від 100 пунктів для початку.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    84
    турбо йде збільшилася, принаймні, в якості першого кроку по 100 балів максимум 200 стаціонарні не у відсотках .
    потім ви можете також діяти на педалі, даючи pi? cos? також l? pi? дизель і pi? чутливість? маючи cos? двигун дуже готовий до прискорення.
    що тоді ? краще завжди починати з 0 з карти " або " отримати сигнали від gi? зроблено для одного автомобіля .
    це і моє скромне думку новачка. не тому текст

на додаток до turbo працює як standar педаль 50% і до 1500 обертів і потім починає, то залежить від того, що хоче власник.
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-03-2014 до 15:59

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    поштові файли , якщо ви хочете думку, якщо хтось зробив карту rail збільшив rail 10%, тобто 160 бар ... ? безумовно, один ricambista або pompista
    не витримують ущільнення , потім установка спрей, зроблений інженерами bmw на що ? служив ?? я рекомендую, щоб компенсувати втрати тиску внаслідок
    на велику дальність азартні ігри 1 ,2% max
    до 30 резюме не потрібно збільшити prex rail , перевірено особисто до школи
    наприклад bmw 320 d 143 лз , тільки карту з fap on , rullati 171 hp і 391 НМ крутного моменту, макс і тягнеться до aa 5300 об / хв , prex rail 1%+

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Ок, тільки я новинки? я оновлю, ;-)

Turbo в 118d, що все в порядку, збільшилася в 5 очок в таблиці, в будь-якому разі, 5 або 15, зараз вже не пам'ятаю,
    Ці 100 пунктів-до 200, що порадите мені дати turbo я повинен віддати їх у таблицю, вірно?
    Не мало, занадто багато?
    :-)
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-03-2014 до 16:00

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    на мій погляд, ви робите тільки плутанина, як ви порівняйте, і збільшити файл mod з іншого файлу mod на іншій машині ? з розуму зійти, на мою думку.
    вкласти файли, може бути, з даних ecu, безумовно, зможемо ми зрозуміти щось

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •