Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    25

Ми дізнаємося, дійсно використовувати ECM та похідні

Тоді хлопці, як слайд-шоу, і повторю тут:
    Я вчився і у мене є підстави, дійсно, загальні... й? знаннями я, придбаних намагався знову і знову, але я прийшов до висновку, що водій або аналогічні речі, що використовуються в інших програмах, служать дуже мало.
    Головне ? визнати карти, cos? я поставив, з допомогою саме драйверів, - пошук карти.
    Partirei з тих авансів...
    Я сподіваюся, що ви не неправильно подання... (якщо я не помиляюся, я використовував 8bit)

PS враховуючи, що я тільки що зареєструвався, не можу я побачити фотографії, тому, якщо ви можете guidatemi іншим способом... Спасибі всім, учасників...

Я відправлю карту оригінал

Ніхто не хоче відповісти...???
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 16-06-2014 до 17:24

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    я не розумію, що ви маєте на увазі , але на цих ecu розпізнавання карти ? легко , проблема ? щоб зберегти відносини stecchio ідеально, і переконайтеся, туристичне реальне збільшення потужності й крутного моменту
    запевняю вас, що ****метро не працює, і лямбда , і потужність , ви можете відчувати пара , але не його крива... загалом, хоче, щоб ми в школі... для дизеля ? можете розрахувати всі з точність хороша , бензин є занадто багато змінних
    навантаження дуже різні, і як зробити багато карт для кожного load...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    25
    Faberecu, див. спасибі за вашу відповідь, але що я повинен відчувати у школі, якщо я не знаю, визнати, криві? cio? мені здається, що ви ходите? далі з промовою... Я тепер зміг читати карту, і я змогла його побачити... стоп... я думаю, що наступний крок-зрозуміти, криві...
    Враховуючи, що ми зможемо поглибити ваші виступи... наприклад:
    запевняю вас, що****метро не працює з лямбда.....
    Cio? що ви маєте на увазі? ви хочете розширити мова?
    Який тип школи ви маєте на увазі? ролики, туристичне двигун або іншого?
    St? просто в нуль, я любитель-й? що ще, хто хоче зрозуміти...
    Я кілька років часу, до того, щоб покласти руку на смарагд... не ви скажіть мені, щоб її зробити, хто піклується про вас, чому? senn? я не взяв би цей блок управління. Я її взяв, чому? ? повністю програмований, і я знаю точно, що відбувається на моїй машині, можливість вільно експериментувати час від часу. Звичайно, в кінці робочої sar? вид експерта, але я хочу improntare я і зрозуміти, що я рухаюся, торкаючись etc etc...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    на ці екю вам потрібно розпізнати заздалегідь навантажень parzializzati , з повним навантаженням , тиском , те ж саме, лямбда -, lim . про .. двигун ? ori , якщо у вас є спеціальні камери , шатуни поршнів . etcc і повертає вгору, я пропоную вам змінити системи
    l підходить ? туристичне двигун , але потрібно правильно імітувати температури різних
    туристичне гальмування ролика і емулятор в реальному часі, ви робите гарні речі , з sekio напали , чи інший аналізатор вихлопних газів в режимі реального часу
    картки на бензин з експериментальний метод , до роликів орі , крутний момент і потужність stekio (afr) від їх подивитися, як він себе веде
    потім спробуйте краще з емулятором , кожні 500 оборотів в хвилину мод , поєднання q.і заздалегідь , від аналізу газів, ви можете зрозуміти ... пара явних подивитися, чи що ? краще
    залежить від того, якщо вам потрібно зробити " дорожня карта", або гонки
    якщо ? racing використовує бензин швидкі , то потрібно менше заздалегідь , або ingrassi , опіки 10% + ШВИДКО, якщо ви можете збільшити на 10% ци і калібрування заздалегідь правильно 10% ПОТУЖНОСТІ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    25
    спасибі faberecu, дуже добрий... зміни системи, ви маєте на увазі ебу?
    Ви були дуже добрі до мене, що карти змінити, але ви знаєте, скажіть мені, якщо я знав, визнати, карти передоплати, як в першому пості?
    Спасибі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    Немає відповіді?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    Вибачте, я знав, що з бензином спеціальні збільшувалися авансові платежі nn уменьшающ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Zac
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    Вибачте, я знав, що з бензином спеціальні збільшувалися авансові платежі nn уменьшающ
    але трохи логіки noo ???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    Саме трохи логіки wiseguy ЗАК з бензином з 98ron тобто з октановим числом ви можете збільшити завдаток у сша логіка, і вивчає

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    Саме трохи логіки wiseguy ЗАК з бензином з 98ron тобто з октановим числом ви можете збільшити завдаток у сша логіка, і вивчає
    faberecu не говорить октанове але швидкість спалити, у разі збільшення паливної (багатій) потрібно збільшити заздалегідь з-за швидкості менше спалювати, але якщо у вас є спеціальні бензини, які горять швидко, можна навіть затримати.

я не хочу вчити нічого нікому, але ці логічні.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •