Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266

Компенсувати Карту 207 1.6 THP 156 К.с.

Привіт всім. Це ? карту ori моїй машині саме Peugeot 207 1.6 THP 156 К. с. ECU MED 17.4.5

Автомобіль вже? в оригіналі він завжди був недолік, що двигун під навантаженням (1.500 - 2000) обертів і високу передачу (4 або 5 або 6), коли я натискаю все в проводці акселератора подає в голові. Я знаю, що цей двигун ? досить тему в подібних недоліків.
    Я хотів, щоб те, що я міг би вчитися, щоб зробити невелику зміну і тепер я повинен сказати, що порок ? зникла. Я, як і мій файл, і дайте вашу думку та пораду.

Спасибі.

файл видалений ori

PEUGEOT 207 1.6 16V THP 156CV FELINE 2011 BOSCH MED 17.4 MOD.zip
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-01-2014 до 22:54
    Від матвія

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    регулювання файли повинні бути введені в банк, якщо не є вже, обговорення слід вставити посилання з номером поста, якщо почитати то обговорення, ви розумієте, як я це зробив. дякую

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Вибачте, я не знав, і, може бути, я ? втік, але не читав в правилах. Я додана в базу даних з файлу орі. Робить посилання на qu? чому? це не робить мене pi? змінити повідомлення. Я сподіваюся, піде добре.

http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post77765
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    впорскування при повному навантаженні свою карту, поставивши значення ingrassi і видаливши smagrisci ти зняв так що я думаю, вам smagrito... чому? значення, що ростуть на карті. ви smagrito 6% повної навантаження і від 1600 обертів, на цю картку (якщо це дійсно карта уприскування)

в карту уприскування при повному навантаженні замість цього ви додали значення в карту значення, спадні залізти оборотів і навантаження, так що я думаю, вам smagrito навіть 5% supercgi?

тому я не розумію, як ти не пі? бити в голову... ? дивно :-)

дякую, вас також збільшилася turbo 200 пунктів, це добре, але ? дивно, що ви не підприємець? бити в голову.

у вас вимірюється з afratio? чи ви пішли на слух, ці двигуни мають проблеми з натягувач ременя, пу? бути, що, можливо, ви обидва зникли, що проблему, так? машина нагрівається до girnado mpi? худий, і не відомі pi??

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Моя в теорії не повинні вже більш мати проблеми з натягувачем!!! Для решти треба дійсно зрозуміти, ecm, що це означає в його опису, для тих карти! На жаль, діагноз я не можу бачити значення afr! Тільки що я купую інструмент! На слух здається, черга більш переповнений, але ви не можете з упевненістю сказати!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    машиніст я міг би отримати ваші файли в лічку, мені цікаво, з кроком ... в іншій дискусії ? казав, що тут значення ви даєте у вас не як у ебу bosch me

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Citazione Спочатку Написав Машиніст Visualizza Messaggio
    Моя в теорії не повинні вже більш мати проблеми з натягувачем!!! Для решти треба дійсно зрозуміти, ecm, що це означає в його опису, для тих карти! На жаль, діагноз я не можу бачити значення afr! Тільки що я купую інструмент! На слух здається, черга більш переповнений, але ви не можете з упевненістю сказати!
    і справді все одно, як я тлумачитися я мапу здається, що ви smagrito, зробив ? якщо хтось знає, не буде тут, сказати тобі, чому? справедливо може бути ? ревнувати його знання :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    по-моєму, щоб прийти до одного висновку, ми повинні armarci датчик afr і перевірити, чи все так добре розуміємо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    по-моєму, щоб прийти до одного висновку, ми повинні armarci датчик afr і перевірити, чи все так добре розуміємо
    справді, було б найкраще, але gi? за допомогою тестера ставимо в першій лямбды і читаєте напруга gi? ви повинні почати щось зрозуміти.

якщо ви читаєте "p"? в інтернеті ви розумієте, до чого відносяться різні напруги і, як ви af/ratio

якщо я не помиляюся, я читав, що датчик зчитує значення напруги і вище quand'? худий, і менше, коли? жирна...

для цього є навіть датчики температури вихлопних газів, щоб побачити навуглерожування

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    аааа ось я і не зрозуміла, яка була цінність для carburazioni ... добре у мене ніколи не припиняйте вчитися

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •