Результати 1-4 з 4

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63

Audi A3 з рахунком 2 : 0 TDI BKD

Привіт, хлопці, мені потрібно кілька порад, щоб поліпшити цю карту одному, мені сказали, що є обмежувачі драйвер, але я не зміг знайти їх, і бути чесним з форсунки, насос у мене дуже мало досвіду роботи мене кабель краще про marelli, додаю файли з надією, що деякі душі, pia можете мені допомогти...дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-03-2014 до 19:46

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    33
    здравствуйте, я не можу бачити файли, але запевняю вас, що з карти ecm відновити вже море коней, то це залежить від того, що ви хочете зробити postami кількість hw і sw машини, давайте подивимося, якщо ми можемо зробити щось

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    карту, на мій погляд, і повністю переробляти....я просто сподіваюся, що ти ще не завантажена так, ком?....
    для початку я скажу вам, що в карти педаль починає рано, на incremetare долаючи запит вже у вас за розумну ціну оборотів, а потім опускатися до високих, навіть якщо ти зробив все по 20% приблизно все збільшується.....
    карта лямбда-йдуть moddate негатив ти incrementandole 3% приблизно ви знизили target afr, чому ви видалили дизель....карту димів " мені не збільшена, не знаючи, що ви робили...для збільшення ви повинні вибрати співвідношення afr calcolarselo і запишіть його в карту....i lim пари дивні, однак, і частини дуже скоро moddare з про...карти термін є, на мій погляд р? небезпечних для зчеплення і турбіна, тому що я побачив з кроком понад 250 очок, що означає, кроком майже 6? про життя...ви знаєте, принаймні, в стані тривалість відкриття форсунки дизель більше відповідає?? карти turbo крім мови, тривалості і lim пара є тиск, запити 1,6 бар і більше....що турбіна збирає машини орі?? якщо ви в житті декількох тих, турбін вже з 150 мілібар в самих і, утримуючи погляду небажаних піків тиску через iq вже ризик, що тиск на першій тяга турбо буквально вибухає...плюс пішов, торкніться карти управління n75 на шим, де замість abbassarle як converebbe з усім, що дизель у вас збільшені....
    остаточно, ви не chiso навіть egr....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    так, на картку і повторити все, але мої вітання йдуть в munro для spieggazzione так detagliata, що я бачив, кілька разів на форумах, що' хтось'...

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •