Результати 1-7 з 7

Обговорення: Установка Fgtech v54 на XP

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148

Установка Fgtech v54 на XP

Привіт, я не можу працювати galletto v54 на windows XP, а інтерфейс і проводка c'? КОМПАКТ-диск із усередині 2 програми та папки Fix.
    маючи вже? драйвери встановлені, маючи навіть v52 я просто встановив sw 2 рази, поставивши дату на 31/12/12, але нічого не робити.? довелося вже? хто-то, а ? вдалося вирішити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    привіт, gi? чи знаємо ми, старі, то перше, що потрібно зробити завжди, якщо ви не зіпсували sw pc, колега, перший інструмент, який ви і видаліть драйвер, потім самоустановлювальні файл і скрипт, який ви використовуєте для win 7, в цьому випадку ви повинні використовувати тільки інсталятор, запуск програми, v1 , вас просити? створити ярлик на робочому столі, встановіть прапорець і йди, потім підключіть інструмент до комп'ютера і manualmante ви збираєтеся встановити драйвер, запустіть ярлик на робочому столі і відкриється вікно повідомлення, зареєстрований на ім'я xxxx, в цей момент запускає новий l' instaler і повторити процедуру ****коли закінчите, запустіть sw і має працювати, якщо ви добре робите, відразу відмінно працює, якщо ви заплуталися або у вас є інші речі на комп'ютері ви отримаєте навіть форматування hdd, щоб повернути sw, чистий.....спробуйте і aggiornaci........

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    Привіт, дякую за пояснення спочатку я спробував встановити його на іншому КОМП'ЮТЕРІ з XP ? партії, так що сьогодні ввечері я намагаюся видалити стару версію і спробувати встановити новий sw

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Я f? задоволення.........

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    Все ОК, і працює

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    37
    якщо іде добре робота, клон євро з більшістю версій Windows, але якщо ? клон краю потрібно Windows 7 64-bit і дата Chande 2013...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Всім привіт
    я купив GalloV54Clone і мені не вдається це зробити, починаючи з WinXP32Bit.
    Я встановив драйвер вручну, і це нормально.
    Програми я від проблем, я встановив, при першому запуску не відкриває мені нічого, процес odb2.exe закривається через кілька секунд.
    Я намагався перевстановити програмне забезпечення вище і вище, але нічого.
    Ідеї ?
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •