Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: лямбда-зонд iaw 8f

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76

лямбда-зонд iaw 8f

всім привіт.

шукають будь-яка інформація, будь ласка, дайте мені руку, щоб проект, який я partecipando. ми говоримо про пункті 1.2 8v IAW 8f5t: я збираюся видалити з ебу виправлення лямбда-зонда.
    тобто, я хотів би тримати її пов'язаною, і, отже, не порушують контроль нагріву зонда, щоб прочитати значення в ебу, але без внесення яких-небудь виправлення в карти уприскування.

чи знаєте ви ? - що можливо?
    хто-небудь знає, дати мені деяке уявлення? допоможуть?

ringrazio. найближчим часом.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    якщо я розумію, це рівносильно зняти зонд, як правило, монтується і на його місце вставити щуп інструменту з інструментом вимірювання лямбда.

альтернатива: від'єднати провід від клапана парів бензину, підключіть діагностичний прилад і зчитувати сигнал лямбда-зонда.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    ні, я намагаюся пояснити краще.
    я хотів би тримати лямбда-оригінал встановлені так, що своє опалення, все ще керується ебу, але я хочу, що б ебу не застосовувалося виправлення, виходячи з показань здійснюється.

безумовно між інформацією eprom є дані корекції лямбда, чи ні?! я хотів би видалити їх.

але, можливо, я, вибравши шлях складніше...що скажете?

можливо, було б простіше підключити тільки 2 дроти (12v + і -) для нагріву зонда і від'єднайте дроти від сигналу лямбда, але так боюся, що ебу в recovery, чи так? не виявляє, лямбда, ебу не дає струм для нагріву.

хтось може прояснити мої сумніви?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    але чому? весь цей страх, щоб зупинити нагрівач датчика?
    що ти втручалася на дроти сигналу датчика або на випаровування або нагрівач на результат ? все той же,
    проте жанри помилка, що accender? шпигун.

майте на увазі, що якщо ви робите будь-яке втручання, яке блокує зонд, з діагнозом ви можете бачити, напруга зонда, а блок управління avr? застряг кожного обчислення.

ви хочете двигун без датчика, так? вас не влаштовують прості проводки роз'єми??????

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    тому що мені потрібно, що зонд не нагрівається, бо я хочу використовувати його сигнал для однієї мети відрізняється від читання в блоці управління. датчик зчитує погано, якщо не ? при правильній температурі.

якщо відключаю роз'єм у мене є, що зонд не читає добре, і ебу ? у recovery.

я хотів би, що зонд ви scaldasse але блок не спрацьовує виправлення.
    я був іп? ясно тепер?
    якусь пораду?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    залишити зонд, підключений до блоку управління для нагрівача і вловлює сигнал від датчика, перервавши зв'язок з ебу і deviandolo, де вам потрібно

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    щоб розірвати зв'язок, що ти маєш на увазі?
    таким чином, немає ризику recovery? що може спричинити?

дякую тобі за допомогу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    recovery у цьому випадку ? тільки що сумішоутворення здійснюється відповідностей записуються в ебу (що не так ) без контролю датчика.
    на практиці ви не помітите нічого, можливо, ви будете час від часу запах бензину з-за паливного бака, що не буде більше? промивають.
    але це незручність було б все одно, що ти апаратних змін з дроту, що зміна програмного забезпечення блоку датчика.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    отже, у мене 2 питання:
    -n1: з допомогою зміни програмного забезпечення можна видалити виправлення лямбда, але зберегти управління опаленням?

-n2: з іншого рішення, від'єднавши тільки 2 дроти сигналу лямбда-керування опаленням, зонд працює ще??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    в обох випадках стверджувальну відповідь.

щоб обійти цю проблему, опалення зонд, ви завжди можете підключити зонд posticcia, повітря, що гарантує правильність підключення до блоку управління, а потім ще один датчик у вихлопну служби-отримувача, який ви хочете.
    кабелі підігрівач також може бути cavallottati, cos? нагріваються обидва, і діагноз не включається.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •