привіт
я пробував увійти в діагностику на eurocargo tector з допомогою autocom але діагноз не включається, здається, не отримувати живлення від розетки. Я перевірив нумерацію полюсів кабелю ? здається, все в порядку.
чи є у вас поради?
привіт
я пробував увійти в діагностику на eurocargo tector з допомогою autocom але діагноз не включається, здається, не отримувати живлення від розетки. Я перевірив нумерацію полюсів кабелю ? здається, все в порядку.
чи є у вас поради?
Здрастуйте, ви перевірили харчування??
Кабелі адаптерів autocom робити це варто, і те, iveco гірше всіх. Якщо ви хочете повідомити нам щось потрібно modificartelo, до межі, і я вам відновлення схеми частково працює, що повинно піти на tector.
здрастуйте, спробуйте цю систему все, що у вас є круглий роз'єм 30 pin
obd autocom iveco 30pin
4-5 29
16 30
15 1
2 2
Сіско але K-Line в роз'єм Obd буде switchato на pin 2 dell Autocom ?
Я, зроблені tente доказів, але не sn ніколи не вдалося б зробити діагностику на Iveco, на моделі немає...
привіт klajdin я та конфігурація насправді я не доведена (я знайшов на форумі, де я шукав, то для scania 4-серії, який я знайшов і він працює), для? тип каже, що працює на 100%, користувачеві rimec я розмістив тільки пін-коди для edc, чому? він не пу? ще завантаження вкладень, з вас місце, зображення, що містить посилання для старих вантажівок і для нових, то ти допоможеш мені знати, якщо він працює
Спасибі сискоале я не можу бачити навіть я..
З схеми видно між тим, якщо c'? живлення до роз'єму на стороні eurocargo спеціально позитивним, і негативним, якщо ви включаєте lautocom ви вже на дорозі хороше, то перевірка лінії на мене і сталося з bmw 728 2002 року круглий роз'єм цих машин можуть мати дві лінії, k і я повинен був змінити роз'єм, щоб спробувати, чи місяць, чи інший, насправді, ми всі connetori китайці роблять і стоїть.
я можу тобі сказати, що я купив кабелів для autocom китайський, і я перевірив кабель, 30-контактний роз'єм на iveco stralis і він працював, я не був, побачити те, що я міг зробити в ебу, чому? мене цікавило тільки побачити, якщо з'єднання з ecu було правильно, враховуючи, що з півня, я не зміг зробити навіть дані id, коли я повертаюся в майстерню, візьму кабель і перевірити за допомогою мультиметра cos? кажу тобі, як саме ? провідний. привіт, скоро
На жаль, pin out 24 v, iveco, якщо вони є 2 видів, які приносять харчування і неправильний, і в залежності від pin-out, який має ваш кабель nn ви працює безпечних n'? півень ne autocom подивитися, якщо це допоможе вам, один