Результати 1-6 з 6

Обговорення: шукаю ori mini couper r56

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985

шукаю ori mini couper r56

як шукаю назва файлу ori mini couper r56
    bosch
    17 mev
    hw 0261201969
    sw 1037386883
    або послідовного читання або для читання і завантаження там і' -і' в базі даних, але не для мене riconfronta мінімально, заздалегідь спасибі за увагу
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    здрастуйте, ви знаєте, випадково, якщо з galletto v50 це ecusi пу? читати і писати? або тільки galletto v53. я півень v50 в майстерні, і міні, як ваша втягуватися 120 кінських сил, можливо, якщо я зможу його прочитати не піддаючи його в boot можу postartelo привіт! дозвольте мені знати,

за те, що я знаю, я galletto v53 читає і пише навіть на s r56 скид? не буде оновлення ебу.... ? якщо я від ок незручно, мій механік і вас читаю... не хотів би спробувати з помилкою.
    Востаннє редагувалось leandro89; 28-01-2014 до 22:14

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    здрастуйте, ви знаєте, випадково, якщо з galletto v50 це ecusi пу? читати і писати? або тільки galletto v53. я півень v50 в майстерні, і міні, як ваша втягуватися 120 кінських сил, можливо, якщо я зможу його прочитати не піддаючи його в boot можу postartelo привіт! дозвольте мені знати,
    не ? всмоктується, але 175cv turbo, однак, з того часу, я виявив, l, ori,ви читаєте і пишете з il48

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128

за те, що я знаю, я galletto v53 читає і пише навіть на s r56 скид? не буде оновлення ебу.... ? якщо я від ок незручно, мій механік і вас читаю... не хотів би спробувати з помилкою.
    мені здається, що в цій темі, якщо я кажу в іншій посаді, а потім дотримуйтесь назву обговорення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Ок, прочитане і написане на послідовний або в boot відкриття?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Ок, прочитане і написане на послідовний або в boot відкриття?
    Ти зрозумів чи ні нагадаємо, Леандро?
    Назва говорить шукаю файл, ori, а не питання на такі автомобілі,якщо продовжувати покривати кожен пост, ваші питання, я змушений вжити заходів.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •