Результати 1-10 з 10
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    36

Різниця між Galletto 1260 і Galletto 2 V54

Вибачте, питання, може бути дурний, але яка різниця існує між Galetto 1260 і версія з Зовнішнього Galletto 2 V54 ?
    Я зрозумів, що з galletto 2 чи можу я зробити операції читання/запису ECU як в Bdm, що в БД може бути, навіть читати і писати безпосередньо на E2prom з відповідного адаптера/супорта, а з 1260 ви можете читати/писати на Ecu тільки в БД, але програмне забезпечення/драйвер, який дається в комплекті для Пк, врешті-решт ? те ж саме.

Тому, якщо ви тільки хочете працювати в Бд, може бути, і краще 1260

Заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    програмного забезпечення, який надається в комплекті для пк ? абсолютно різні між 1260 і galletto 2, а другий робить багато більше? екю, в тому числі і вантажівка, що перший не f? абсолютно

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    у 1260 ? як гірше не може бути,ненадійний інструмент,краще mpps в цей момент

з gallo2 там можна робити практично все!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    36
    Спасибі, я не знав, що програми були різні, тому півень 2 я можу читати і писати набагато більше Ecu, то безумовно ? найкраще рішення.
    Вас після прочитання Ecu з Галло-2, використовуйте програмне забезпечення тип Ecu Edit або іншого змінити параметри ?

Заздалегідь спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ecm titanium,winols або map3d

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio

we, я не образити 1260 я є? написано l, неможливо, і кожен раз витягаю з лотка

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio

у 1260 не нічого, що китайський клон клону 1250, і ненадійні так само, як впевнені галлі v2 китайських, якщо факти компонентів, в більшості випадків, якщо, беручи хороший клон 1250 (ті, з корпусом з алюмінію) ви створювали все, і не помилявся ніколи, навіть я там і досі, якщо трапляється, успішно використовувати.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    36
    Дякую всім за чудові пояснення і поради, я в даний час я Digiprog V. 88 Китайський Клон, що по-моєму не має чіпа для управління Usb-порт, чому? Пк нічого не чує, коли я зв'яжу все, тому я не думаю, що я можу використовувати цей інструмент (usero в інших місцях) за те, що я хочу зробити, але я не хочу виходити не по темі ... бачив, що обговорення і на Пір'ї.

Повертаючись на тему ідея була б prenderedi взяти Galletto 2 останньої версії, коробка алюміній, клон хороша якість?, у compropiet? з altir друзів,
    однак мій жах.... :-) і зробити якийсь нісенітниці, то я хотів би спочатку зробити резервну копію, а потім відновити всі в разі необхідності, але від того, що я зрозумів, що єдиний спосіб, щоб зробити повну резервну копію ? у Bdm, що? вони не в змозі зробити ... так що ви думаєте ? немислимо, як тимчасове рішення в тому, щоб знайти на форумі або в інтернеті файлів Bin спектром автомобіля, на якому ви працюєте ( якщо вони існують) , для використання в разі надзвичайної ситуації, чому? якщо я не читав погано, повне відновлення може? зробити також, написавши на послідовний порт/obd, і не обов'язково в Bdm, те, що я не зрозумів, і які дані і як їх знайти в ecu служать для того, щоб зрозуміти, який bin файл шукати (серійний номер ебу та ін..)

На даний момент я не хочу пускатися на зміни, tuning, але тільки індикаторів зі служби безпеки, подушки безпеки тощо, які, мабуть, знаходилися на E2Prom, інший мій питання, але те, що я повинен зробити, мені потрібно для повного резервного копіювання ? Мені не вистачило б назад в E2Prom за те, що я хочу зробити ?

Вибачте, тільки зараз я зрозумів різницю між E2Prom і Eprom, а потім, коли над scirvo E2Prom, що знаходиться dentra ебу, я мав на увазі, Eprom, який знаходиться на приладовій панелі, яка містить сполучені з індикаторами та км.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-05-2014 до 14:36

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    у v54 і іншій планеті.... набагато краще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    хлопці, але v54 підтримує всі протоколи 1250? на додаток до підтримки всіх нових?

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •