Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    29

Чому? зниження тиску в рампі йде краще?

Привіт, хлопці, я заявляю, що в цій області я думаю, що я в нуль, мій scudo 2.0 jtd я це зробив перепризначити листопада від майстерні bosch дуже номінована результаті двигун стукає на низьких обертах шумно, і, коли я вимикаю скрипить ( дивлячись на нього в ecm я бачив, що було піднято тиск в магістралі rail) , потім я переробити карту від 2 різних людей в інтернеті і той же результат-підняли всі тиск в магістралі rail, двигун гучно стукає на низьких оборотах і schricchiola, але в той же час я зробив карту від мене, приймаючи значення rail від інших онлайн-карт, які є більше? низькими цінами, ніж ті, перевизначити різні підготовчі, результат двигун ? дуже тихо, трохи шумний і відчуваю себе набагато більше? турбіна, і хто-небудь покажу ця карта говорить мені, що ? зроблено погано.
    Зараз я хотів би зрозуміти, в області rimappature я новачок, але як водій я не можуть зняти 32 років досвід роботи з tir, так що я не розумію, чому? з карткою, що всі говорять, що ? лайно, я бачу, що ван і набагато краще?
    Дайте мені кілька порад

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я думаю, що якщо не прикладіть карти, про який ви говорите ніхто не може? дати точну інформацію.

Кожен з них має методи і стратегії власних перепризначити, і що майже завжди змінюються з автомобіля в автомобіль, таким чином, не існує техніка надійна і безпечна для всіх видів засобів масової інформації.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    29
    Дякую за відповідь blackwolf76 але, на жаль, я поки не можу вкласти я повинен прибути до 80 повідомлень.
    Привіт

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав ЧІП-ТЮНІНГ Visualizza Messaggio
    Дякую за відповідь blackwolf76 але, на жаль, я поки не можу вкласти я повинен прибути до 80 повідомлень.
    Привіт
    я думаю, що ви можете прикріпити файли, але ви не можете їх завантажити, спробуйте зайти в розширений режим для відповіді і доказів.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    29
    Будь ласка, ви можете пояснити мені, як краще зробити не можу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    потрібно стиснути файл і прикріпити його в іншому випадку не ви вкладете.
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Я роблю відображення: ? і те, що двигуни повинні бути почуті з cxxo так хто краще власника пу? виділити будь-яких проблем. І ? також вірно, що вона займає дуже мало, щоб зробити карту, щось приріст в продуктивності дає його?. Мови f? замість pi? складним, якщо ви хочете міркувати про що ? логіка ecu, ? про те, як ці прирости повинні бути зроблені в правильному порядку. Коротше кажучи, навіть збільшення на *******m значення у випадку, машина якимось чином йде, то ми повинні побачити начерки-яких відхилень?, seghettamenti різні, витрата палива і надійність? . Слід розглядати тільки ті карти, які ти згадав той факт, що твоя їде краще, не означає, що зроблено добре, насправді, можливо, були ті, які перші були porcate ? ви якимось чином у вас випрямлені, салат. Реальна проблема залишається, що в цьому полі ? втрачена повністю компас.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Занадто stroppia!

І потім кожен автомобіль по-різному реагує. Не ? сказав, що 50bar залізничні у pi? на щит tizzio йдуть добре, навіть на щит гая

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    29
    Спасибі хлопці всі відповіді відразу по приїзду в 80-повідомлення розмістили файли, а потім скажете мені свою думку, все, що не виправити перш, оскільки здається, що я знайшов rimappatore, що більше бути rimappatore, здається, скромного чоловіка, який хоче вирішити проблему.
    Крім цього, щоб якщо хтось має оригінальний файл з наступних кодів. 0281010591 - 1037356631 вен я був би дуже вдячний.
    Привіт і спасибі всім.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Ви можете прикріпити файл gi? тепер, однак, я я виступаю на рейку тільки тоді, коли це потрібно насправді існує? це означає, що я прийнятий стратегій часів і anticici такими, щоб знизити тиск, це збільшує її в розмірі, скажімо,пам'ятайте, насос для створення іп? тиск поглинає й? коні з дерево? палиця о двох кінцях

Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    Ви можете прикріпити файл gi? тепер, однак, я я виступаю на рейку тільки тоді, коли це потрібно насправді існує? це означає, що я прийнятий стратегій часів і anticici такими, щоб знизити тиск, це збільшує її в розмірі, скажімо,пам'ятайте, насос для створення іп? тиск поглинає й? коні з дерево? палиця о двох кінцях
    я писав з тіл я сподіваюся, ви зрозуміли мою думку
    Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 10:51

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •