Результати 1-3 з 3

Обговорення: ecm vs race2000

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103

ecm vs race2000

Привіт всім, я хотів інформацію про мою проблему : я брав участь у реструктуризації і використовувався race2000 але я в будинку одного, він мені
    закуповується ecm titanium. Моя проблема і що у школі відкриті карти з race 8 або 16 біт, то 3 чи 5 цифр, в єсм є 4 цифри. Чи знаєте ви пояснити мені,
    чому і як тоді обчислити прирощення? Дякую

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав hftdelta Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я хотів інформацію про мою проблему : я брав участь у реструктуризації і використовувався race2000 але я в будинку одного, він мені
    закуповується ecm titanium. Моя проблема і що у школі відкриті карти з race 8 або 16 біт, то 3 чи 5 цифр, в єсм є 4 цифри. Чи знаєте ви пояснити мені,
    чому і як тоді обчислити прирощення? Дякую

привіт,я запрошую вас в presetarti в спеціальному розділі, перш ніж писати в інших темах,крім цієї вашої проблеми відомо, багатьох наших учнів, які взяли участь в нашому курсі, хто відвідував ваш курс, а потім в реальності " не змогли поставити на місце їх передбачуваного навчання саме із-за проблем в sw,якщо ви можете вплинути, прямо в найближчі дні ми робимо протягом 2 днів теорії + практики, які ви зможете поставити на місце sensa витрачати ще гроші,якщо ви зацікавлені, напишіть нам ***** з ваш контактний номер телефону, info*professionalchiptuning.net
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    Ви вибачте, я вже зареєстрований, і я був переконаний у тому, що я вже уявив, однак я відразу risolto.grazie

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •