привіт, хлопці, я хочу купити програматор для читання і запису eeprom, зокрема, він повинен використовувати на ебу iaw 16f , які програміст повинен купити, більше того, eprom з iaw повинні бути скасовані або можуть бути перезаписані ??
привіт, хлопці, я хочу купити програматор для читання і запису eeprom, зокрема, він повинен використовувати на ебу iaw 16f , які програміст повинен купити, більше того, eprom з iaw повинні бути скасовані або можуть бути перезаписані ??
ви повинні прийняти програміст з туристичне типу willem або інший
зробіть пошук в інтернеті введіть програматор eprom 27c512
що стосується eprom з iaw не можете перепрограмувати
ви повинні зробити eprom діви і запишіть його
існують 3 види
27c512 написати один раз, а не ворота
27c512 "віконце" написати в кілька разів, і ворота з уф лампою
27sf512 напишіть і зітріть з програміст
привіт booster, дякую за інформацію, 27sf512 я можу читати і писати завжди з willem або інші програмісти, чи не так ?
...
але не ? просто знайти їх у продажу
пошук (завжди в цьому розділі) і читайте обговорення "стирання eprom"
привіт booster, дякую за інформацію, я хотів би знати, остання річ, той же програміст, я можу використовувати його навіть для 8f ? завжди монтуються, як eprom в 27c512 ? і я міг би замінити 27sf512
якщо ви маєте на увазі, ви iaw8f
якщо ви дивитеся технічну карту програміст каже, що типу eprom і мікро тому.
ви додаю скріншот мого програміст
programmatore.JPG
я не знаю, чи можу я відкрити екран , так і для iaw8f я можу встановити, як eprom в 27sf512, ніколи не знаєш, що сказати мені, де я можу prenderele ?
я, знайдених в китаї і я тестую на iaw16f
я написав файл, який я змінив, але мені ви ? горить лампа впорскування
ймовірно ? mod файл, який має деякі проблеми
зараз я записаний з оригінального файлу , сьогодні я намагаюся добре машину, то я дам вам знати, якщо ? надійно
привіт booster ви знаходитесь в китаї ? ви можете сказати мені сайт, я повинен прийняти, а я, скільки часу ми були x arrivarti ? повинні бути рівні, для 8f