Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76

opel astra g - невдалий досвід

привіт всім.

я хотів би передати вам свій досвід, який зовсім недавно я мав з Opel Astra G 1.4 16v бензин 2001 року ( сім'ї). Все починається? коли під час поїздки з зчіпний пристрій для причепа додається, раптом машина мені abbandon? в дорозі, затих і не хотів знати відродитися. Ви, надія, тільки багато годин, після того, що зробив прийти на допомогу, щоб ти забрав мене додому. "це типова проблема датчика обертів на валу двигуна", - подумала я; отже, було перше, що я спробував замінити, навіть з урахуванням його низької вартості.
    Після заміни автомобіль comport? добре протягом деякого часу, але вірно, без попереднього попередження повторював ту ж проблему, залишивши мене на ноги під час інший вихід (на щастя, без причепа, на цей раз). Riportai знову в машині, вдома з "швидку", і я рушила відразу шукаєте проблеми, які, очевидно, не випливає датчика обертів (навіть якщо пу? буває, щоб знайти несправність, навіть новий завод). Отже, я відчув котушка запалювання нова, враховуючи, що я кожен раз в хід 3-включень, незважаючи на всі свічки були нові! нічого не робити, проблема не обумовлена, ні від котушки.

Моє терпіння було дійсно поставлений на випробування! я помітив, що коли машина не віддавав в мото не чув шум насоса бензин включений, тому я вирішила спробувати один б / у, але речі не покращилися! Кулі розміром з будинок (точніше замок) я не втратив свідомості і почав думати помилки в подальшому: раніше я був не дуже впевнений у цій дорозі, так? я думав, що це не сумісно з проблемою, так і спорадичні!
    Я помітив, що коли машина була в блоці, навіть включення примусової діагностика могла змусити включити бензонасос! була саме проблема в блоці управління!! Ідея замінити його мені не пройти? навіть трохи для виду, враховуючи їх непомірну ціну, яка перевищує вартість автомобіля! Але проблема пішла вирішена: я знайшов схему, мені його вивчив і знайшов рішення! я підключив включення насоса (працює, провід) - маса, так що зараз не буде більше? управляється від ебу, а безпосередньо від щитка, з позитвом!
    я прекрасно знаю, що це рішення різкі і з точки зору також може бути небезпечною, так? не буде більше? відірваний від вимикача за інерцією безпеки, але все ж краще, ніж міняти ебу!
    Це був поганий досвід, з якого я щасливий, що зумів вийти!

я не знаю, якщо хтось із вас ? ніколи не сталося подібний досвід.

я б, однак, знати, що, чорт візьми, відбувається з ебу в цих випадках! як ніколи не веде себе так? від чого відбувається проблема, і в яких ситуаціях виникає? хто вже мав подібний досвід, як ви ? вів себе?
    чекаю ваші відповіді для порівняння!

ПРИВІТ ПРИВІТ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    ви перевірили, якщо приходить сигнал на реле " насос?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    деньок джо.c чому? якщо сигнал надходить пу? бути проблема, запобіжник або реле.якщо він не приходить, controllareil провід від блоку керування до рел?.якщо провід, і добре відкрити блок і перевірити зварні шви

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав crteam Visualizza Messaggio
    деньок джо.c чому? якщо сигнал надходить пу? бути проблема, запобіжник або реле.якщо він не приходить, controllareil провід від блоку керування до рел?.якщо провід, і добре відкрити блок і перевірити зварні шви
    додам, що якщо не зварних швів буде транзистора.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    я замінив реле і запобіжники в свій час...не змінюється? нічого. була саме проблема в ебу, який не міг в деяких випадках, щоб дати імпульс до relais!
    ще раз, я не могла з запуску примусового діагноз!!!

beppe.c, що зварних швів і, що транзистор ви говорите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    транзистор пуск насоса,спробуйте повторити зварних швів гребінь і гребінь на транзисторі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    отже, як всередині ебу, чи де?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    всередині dell ecu.а я перше, що б я зробив ? знайдіть pin ecu, де він робить роботу насоса,я якщо йде сигнал,якщо не йде то проблема ? в ecu.а якщо йде, то controllerei всі з'єднання в rel?' і rel? ж.якщо сигнал надходить в rel? то проблема полягає li' (проблема з харчуванням або масою або вихід же.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    я вже перевірив все, що ви сказали. Порту-relais здорові, двері-запобіжники здорові, реле і запобіжники я замінив їх! факт ? що тільки не приходить сигнал з ecu пін, спеціаліст. для цього я зробив міст (негативний), реле насоса!
    тільки я можу проведе роботи? перевірити такий транзистор в ecu! зараз машина працює!!

однак я не експерт: я віддав би йому якусь пораду, щоб визнати це подобається?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Zac
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    Я настійно рекомендую вирішити проблему таким чином, щоб налаштувати і активувати, так " датчик безпеки в разі зіткнення. я друзів (3) і не більше? тут з нами саме з цієї причини,це безпека ваша та членів вашої сім'ї/друзів

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •