привіт всім.
я хотів би передати вам свій досвід, який зовсім недавно я мав з Opel Astra G 1.4 16v бензин 2001 року ( сім'ї). Все починається? коли під час поїздки з зчіпний пристрій для причепа додається, раптом машина мені abbandon? в дорозі, затих і не хотів знати відродитися. Ви, надія, тільки багато годин, після того, що зробив прийти на допомогу, щоб ти забрав мене додому. "це типова проблема датчика обертів на валу двигуна", - подумала я; отже, було перше, що я спробував замінити, навіть з урахуванням його низької вартості.
Після заміни автомобіль comport? добре протягом деякого часу, але вірно, без попереднього попередження повторював ту ж проблему, залишивши мене на ноги під час інший вихід (на щастя, без причепа, на цей раз). Riportai знову в машині, вдома з "швидку", і я рушила відразу шукаєте проблеми, які, очевидно, не випливає датчика обертів (навіть якщо пу? буває, щоб знайти несправність, навіть новий завод). Отже, я відчув котушка запалювання нова, враховуючи, що я кожен раз в хід 3-включень, незважаючи на всі свічки були нові! нічого не робити, проблема не обумовлена, ні від котушки.
Моє терпіння було дійсно поставлений на випробування! я помітив, що коли машина не віддавав в мото не чув шум насоса бензин включений, тому я вирішила спробувати один б / у, але речі не покращилися! Кулі розміром з будинок (точніше замок) я не втратив свідомості і почав думати помилки в подальшому: раніше я був не дуже впевнений у цій дорозі, так? я думав, що це не сумісно з проблемою, так і спорадичні!
Я помітив, що коли машина була в блоці, навіть включення примусової діагностика могла змусити включити бензонасос! була саме проблема в блоці управління!! Ідея замінити його мені не пройти? навіть трохи для виду, враховуючи їх непомірну ціну, яка перевищує вартість автомобіля! Але проблема пішла вирішена: я знайшов схему, мені його вивчив і знайшов рішення! я підключив включення насоса (працює, провід) - маса, так що зараз не буде більше? управляється від ебу, а безпосередньо від щитка, з позитвом!
я прекрасно знаю, що це рішення різкі і з точки зору також може бути небезпечною, так? не буде більше? відірваний від вимикача за інерцією безпеки, але все ж краще, ніж міняти ебу!
Це був поганий досвід, з якого я щасливий, що зумів вийти!
я не знаю, якщо хтось із вас ? ніколи не сталося подібний досвід.
я б, однак, знати, що, чорт візьми, відбувається з ебу в цих випадках! як ніколи не веде себе так? від чого відбувається проблема, і в яких ситуаціях виникає? хто вже мав подібний досвід, як ви ? вів себе?
чекаю ваші відповіді для порівняння!
ПРИВІТ ПРИВІТ