Результати 1-3 з 3

Обговорення: Автоматичні зміни ECM

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22

Автоматичні зміни ECM

Привіт всім,

я сподіваюся, ви можете допомогти мені також, чому? хто знає трохи, ми impiegher? дуже мало.

Я заявляю, що я зацікавлений тільки в обробці мого автомобіля, Alfa Brera 2.0 jtdm 170cv.
    Після того, як стільки часу, що я подумав, що і після багатьох операцій читання і вивчення в цьому відношенні я думала, що буде готова для змін.

Перший крок ? закриття EGR, то досить простий (здавалося б) на edc16c39 моєї машини.

Відразу питання: я збираюся змінити мапу орі тільки ознайомитися з mpps і я йду, щоб знизити 2 "panettoni", пов'язані з EGR. Поки все ок.
    Для порівняння? файл з оригіналом, я розумію, що ECM автоматично йде в modificarmi бітів в кінці карти!!!
    Я пробував-й? раз, і результат ? завжди той самий: ECM виконує автоматичне виправлення на карту!!!

Це нормально??
    Я думав, що це було корекції контрольної суми, але знайти в мережі файли моїй машині ori і mod (тільки центральний EGR, як я хочу зробити я) відомо, що ця різниця між 2 файлу, що ECM генерує автоматично не з'?!

Прошу вас руку!

Ящір

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    99
    ecm тому в автоматичний ці невеликі виправлення для виправлення контрольної суми,можливо, файли, які ви знайшли в мережі, були зроблені без використання драйверів

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Дякую, відповідь була, що я чекав і сподівався, але мені потрібно підтвердження! Насправді я зробила тест, без використання драйверів і насправді не робиться корекція.

Тоді я пишу спокійно! Мій перший раз....

Спасибі ще раз!

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •