-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
неможливість запуску двигуна 1.3 multijet2
Я ? успіх у ту ніч, що збираюся включити двигун, після закінчення реєстрації і після виключення свічок розжарювання поворотом ключа двигун не ? запускається, не крутилася саме стартер. Друга спроба ? партії, як правило. Це мені було вже? сталося в інший раз, він робить це кожен раз в той час відстань до місяця. Не ? реальна проблема, але хотілося б зрозуміти причину. Я думаю на іммобілайзер, вас, може бути, можна висунути деякі припущення-й? точно...
-
проблеми контакту ключа.
? сталося зі мною 2 або 3 рази в 2 роки з джульєтта
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ах ось моя ? є Міф, чи що ? віце сім'ї.
отже ? як, якщо ключ не буде повернений...ти зробив щось, або залишити ком"
-
я залишив, як ? вже давно не змушує мене pi?
-
якщо у вас проблеми читання code ключ горить індикатор ключа має жовтий,спробуйте до нас у випадку, якщо
-
? несправності стартера, необхідно перевірити його буде електромагніт
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
часто і контакт на стартер,ce шайбу, що не робить хороший контакт під гайку.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Спасибі всім за ваші думки. На старій машині мені траплялося двигун дуже гарячий, після поїздки досить довгі. Якщо spegnevo не йшли й?, ? в цьому випадку я бачив, навіть індикатори забуватися. Я два постріли на стартер і йшли. Тут, справді, схоже, що струму не прибули прямо. Спробує? переконайтеся, що кабель надійно щільно, але, можливо, у моєму випадку ? дійсно, на питання: замок запалювання. Я також? переконалися, що в діагнозі не призводять до помилок. Якщо річ не гірше, не зірки? турбуватися занадто багато.
-
по-моєму у вас проблеми з приводом avviamento...su великий момент у мене змінилися багато хто навіть тому що, як сказав voglioimparare якби був ключ, у нас горить...
-
я згоден з фідо , проблема ? контакту під ключ, на двигуни, не ? велике, що, траплялося, декілька раз, на якийсь mjt
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму