Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308

проблема ебу citroen c2 де-info

привіт всім
    у мене citroen c2 vts 2006 року з ебу bosch me 7.4.5 час назад тренер спробував підключити його через obd висновок писати правильно, але автомобіль не заводився , не причащався більше, що довелося повернутися .
    ми повтору час тому, але на цей раз, без результату. ми відкрили ебу, і ми зробили becakp файлу. ми завантажили файл mod завжди через boot але нічого, автомобіль не заводився знову ж таки проблема не є ні запалювання, як тільки ви повертаєте ключ шумить, типу tac tac tac..
    тренер сказав мені, що, можливо, його півник втрачала якийсь шматок файлу напис ...
    мої сумніви тепер ? я хочу купити galletto v51 від користувача іншого форуму , сказав мені, що були змінені деякі речі всередині,я хотів би знати, я купую, tranc і пишу через obd або це ебу повинно бути написано perforza в boot mode?
    я сподіваюся, що ясно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    недолік в boot mode і ви прикріплені, mpps тільки протокол mp7.4.4 k-line,курка, потрібно дивитися, якщо вдається!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    Ми пробували вже в boot mode, але нічого не робити nn йде, те ж саме пише закриває запис, але нічого, годин вона, я можу зрозуміти, якщо є така проблема, півень

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    спробуйте, будь ласка, інший інтерфейс,потім перевірте ще раз всі кроки по схемі!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    ви говорите, що півник, який використовує як один cinesata? він сказав, що це була версія v48.. а спробуйте ще раз, але в boot? або через obd?

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Спробуйте спочатку в бд, а потім в boot...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    навіть якщо і cinesta завжди клон dell орі і'!!!
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    ви говорите, що півник, який використовує як один cinesata? він сказав, що це була версія v48.. а спробуйте ще раз, але в boot? або через obd?
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    ви, я думаю, ви перо, будучи, може бути, ваще в пір'ї, ми не змогли нічого зробити... я чую багато відомих підготовчі моєму районі ? всі говорять мені, що їм c2 vts, як моя в зіставленні спокійно через obd

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •