Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    54

Проблема в обмін смарт-450

Привіт, хлопці,
    У мене проблема обмін на мій смарт 2003 року, 700 бензин. Після цього на дисплеї з'явилися три смуги, і машина не заводиться, атакувати махина до діагностики, я з'являються наступні помилки:

P2035 Адаптація датчика кута повороту
    P2022 система автоматична муфта

Щоб прояснити речі я взяв smart друг, і я змінив наступних частин між автомат: Привід зчеплення, датчик кута курсу, коробка реле під сидінням, кермом, і важіль перемикання передач. Але результат завжди сам, його machina частина без помилок, у мене смуги на дисплеї. В цей момент я пішов, щоб контролювати все, що дроти відсік ЕБУ, на різних датчиків на обмін, але я не знайшов nesun помилка. І posibile, що ви обидва scodificata екю, або помилка в ебу, то я повинен змінити? що я можу ще спробувати, щоб бути впевненим, де проблема?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Ймовірно, проникнення води приладовій панелі або bsi натрапив на кілька випадків. З який інструмент ви зробили діагноз??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    вам потрібно зробити скидання параметрів і нової адаптації зчеплення і обмін

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    54
    Я пробував з delphi у мене вдома, потім я спробував зробити адаптацію з texa, але не хоче, щоб його зробити. Щиток приладів був замінений 3 поміщені тому від попереднього peoprietario. В bsi не є помилки.

Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    вам потрібно зробити скидання параметрів і нової адаптації зчеплення і обмін
    Як робити скидання параметрів?
    Востаннє редагувалось leandro89; 07-01-2014 до 21:02

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    У будь-якому випадку я поглянути на привід я хотів би дати йому, чому? з допомогою управління smart-небудь проблеми в ****llo приводу після вимикання двигуна автомобіль не підуть. Щоб повернути мій досвід, ми, я й мій друг в горах, піднімаючись до хатині ми infognamo дороги, гарні час очищення брудної, після пару санках з esp, функція зміни заводу, автомобіля, що не підуть. В майстерні, на наступний день я виявив, поломка шестерень привода, вважається якість? заготовки на всі питання ? можна.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав yannsaba Visualizza Messaggio
    У будь-якому випадку я поглянути на привід я хотів би дати йому, чому? з допомогою управління smart-небудь проблеми в ****llo приводу після вимикання двигуна автомобіль не підуть. Щоб повернути мій досвід, ми, я й мій друг в горах, піднімаючись до хатині ми infognamo дороги, гарні час очищення брудної, після пару санках з esp, функція зміни заводу, автомобіля, що не підуть. В майстерні, на наступний день я виявив, поломка шестерень привода, вважається якість? заготовки на всі питання ? можна.
    Я scrito в перший пост, що привід я зраджував з іншого і моя machina сам не заводився, інший-з мій привід працював нормально.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    скидання параметрів ви робите це за допомогою спеціальної функції, однак, якщо ви не робите l адаптація означає, що ми щось не так, може бути також проблема зчеплення, ви намагалися привести курс номінальна положення? завжди з діагностики, звичайно, якщо у вас є спосіб зробити так, входить в діагностику на авто вашого друга, і ви виміряйте параметри передач і зчеплення, а потім введіть в вашої і їх дружків, після чого завжди з діагностики ви шукаєте, щоб привести машину в нейтральне положення
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    • Tipo File: jpg 1.jpg‎ (93.1 КБ, 16 Переглядів)
    • Tipo File: jpg 2.jpg‎ (95.3 КБ, 12 Переглядів)
    • Tipo File: jpg 3.jpg‎ (98.9 КБ, 11 Переглядів)
    • Tipo File: jpg 4.JPG‎ (94.9 КБ, 10 Переглядів)
    • Tipo File: jpg 5.jpg‎ (88.0 КБ, 10 Переглядів)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав batko Visualizza Messaggio
    Я пробував з delphi у мене вдома, потім я спробував зробити адаптацію з texa, але не хоче, щоб його зробити. Щиток приладів був замінений 3 поміщені тому від попереднього peoprietario. В bsi не є помилки.
    Що texa не зробив адаптацію коробки передач залежить від версії (оновлення), що у вас.....версія 47 функція неактивна (тобто починався адаптації, але не закінчували) сьогодні є, і я вважаю, що вони вирішена проблема з версією 53....brain bee робить, безумовно, успішно.....спробуйте зробити адаптацію....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Впевнений, що це група зчеплення-leverismo regispinta і все ок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    legendary мене повинні пам'ятати, що смарт у мене аналогічна проблема з вилкою зробленої ямки....демонтувати привід, перевірити стан вилки.....

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •