Де я можу знайти програму і кабель witech для американських автомобілів fiat . Fiat freemont , lancia voyager і т. д ..
Де я можу знайти програму і кабель witech для американських автомобілів fiat . Fiat freemont , lancia voyager і т. д ..
У witech і повну діагностику з vci-pod etc, поставляється тільки з fiat, якщо вас цікавить нинішня ціна ? 5000€ + підписка x оновлення.. діагноз досить ефективним для цих автомобілів, а також bosch kts..
Терпіння і чеснота сильних..
Я подивився на "p"? навколо.Delphi 2013.3 підтримує freemont. 2011/2012/2013 з OBD 16pin
Ви також autocom оновлення старого 2013.1 ? ...тоді ви повинні знати, що ви хочете зробити, якщо тільки діагностика або ще
Якщо діагноз? і добре, щоб? ? також цікаво, якщо це входить у подушка безпеки ,esp etc
Вибачте, але не d?згоден, що ви робите мало. З?autocom або delphi робиш. Функції є,по суті, тільки, що від машини до машини змінюються можливості. Я думаю, що він тільки робить діагностику. Треба вивчити його добре. Щось я не ? порівняємо всі незліченну кількість автомобілів, які підтримує.