привіт я хотів би трохи інформації, щоб виключити fap opel meriva 13cdti...2006 рік... щоб читати у мене як mpps bdm .....я читав, що з mpps не закон.....можу видалити з ecusafe....
привіт я хотів би трохи інформації, щоб виключити fap opel meriva 13cdti...2006 рік... щоб читати у мене як mpps bdm .....я читав, що з mpps не закон.....можу видалити з ecusafe....
Не завжди виходить з цим sw, дійсно, я не думаю, що blockquote?. На 1.3 MJ ? ніжна це виняток але ви можете? зробити. Що стосується читання, я не mpps, тому я не знаю, що це за річ.
я знаю, що mpps не пише краще, якщо перейти bdm,ecusafe не працює майже на edc16 c39 думаєте, якщо ви 1.3mjet то просто виключіть його,якщо я можу дати вам пораду, оскільки ви робите вручну ці файли, якщо ви не в змозі, і ви не хочете мати неприємностей rivolegiti, кого ви вважаєте за потрібне, а у разі, якщо ви хочете, ви також можете звернутися в наш сервіс files on-line.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ви, ви краще зробити, як каже msport. Не ризикувати, навіть, чому? ви можете нашкодити.
Також processandole з тільки робота-де-fap не робиться добре
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
навіть не *******годину тому добре на 100% ті...єдине рішення ? зробити її вручну
просто друг ? є читаю в bdm, я думаю, що я rivolgero' на службі files онлайн.....є деякі процедури, riquardo я маю на увазі читання файлу ....дякую
Бачив, що потрібно відкрити ecu, щоб прочитати по bdm, gi? що ви перебуваєте в написати, а також cos? ви впевнені, що ви не будете мати проблем.
раз на dobl? 85cv все ок defap