хлопці, я зробив через ecmtitanium карту так, щоб почати розуміти, що помиляюся, і якщо я грав добре, різні карти, але я не winrar для стиснення вкласти в тих, хто мені руку
спасибі всім
хлопці, я зробив через ecmtitanium карту так, щоб почати розуміти, що помиляюся, і якщо я грав добре, різні карти, але я не winrar для стиснення вкласти в тих, хто мені руку
спасибі всім
не поспішайте вчитися..я виберу для macchiana, що особа експериментів і по мірі робить нас рахунок втратили", де ви помиляєтесь!!! потім форум і зробити піст починається, потрібно не йти в 5inta!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
ви не єдиний, хочуть дізнатися, я намагаюся внести свій внесок у форум, щоб зрозуміти, як ви мапу.... за всіма правилами мистецтва!!!
ось оригінальні файли і змінити
файл видалений ori
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 31-12-2013 до 17:45
Ось Посилання
http://www.professionalchiptuning.ne...6&d=1351348235
Але і всі муки свого багато?
S? ви, до основ логіки і браво..
ви тільки повинні знати краще, карти, зміні та карти, що SW не знає..
Востаннє редагувалось leandro89; до 02-01-2014 20:23
але написати серйозно?
тобто ти бачив, що тиску в рампі?
ви бачили, фази вприскування?
єдине, що майже може піти і обмежувач крутного моменту,якщо ви хочете почати робити карту не потрібно, тільки міняти всі карти, які ви від драйвера, але зрозуміти, що ви редагуєте і як його змінити бачив, що деякі карти можна інтерпретувати так, інші інакше,читайте у форумі, і ви отримаєте основу, безумовно, краще, ніж поточні.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
хлопці, дякую, що виправили мої повідомлення , я не сумнівався помилок я дізнатися від вас як можна більше дайте мені руку, щоб зрозуміти помилки, вчинені ще раз спасибі і гарного нового року
я намагався поліпшити його трохи
147JTD115CV 1^ЗМІНА 2^.RAR
Востаннє редагувалось leandro89; 01-01-2014 в 22:53
у форумі знаходитесь приклади та обговорення і ви зможете зрозуміти, план, план!!![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)